Κακλαμάνης: Ζητώ πλήρη έλεγχο για να αποκαλυφθεί η σκευωρία


Επιστολή στον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, απέστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τη δημοσιοποίηση του ονόματός του στη λίστα και ζητά πλήρη και σε βάθος έλεγχο για να φανεί η σκευωρία εις βάρος του…
«Με αφορμή τη χθεσινή δημοσίευση του καταλόγου των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, ως πρώτη κίνηση, δημοσιοποιώ την επιστολή μου προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Μαυραγάνη. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
«Διευκρινίζω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτώ -το τονίζω, δεν ζητώ, απαιτώ- ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου.
Περαιτέρω, όμως, σας ζητώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας πλέον, να με πληροφορήσετε ποιος και γιατί έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο, ο οποίος αφορά έρευνες που είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε -όπως στην περίπτωση μου- δεν έχουν καν αρχίσει, εκτός κι αν με ενημερώσετε ότι τέτοιου είδους “λίστα” δεν υπάρχει στην εποπτευόμενη από εσάς υπηρεσία (ΣΔΟΕ) και κατασκευάστηκε κάπου αλλού…
Σας πληροφορώ ότι τα στοιχεία που θα μου κοινοποιήσετε θα τα χρησιμοποιήσω για να στραφώ κατά παντός υπευθύνου, δια της αστικής και ποινικής οδού, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να κατοχυρωθεί η προστασία της προσωπικότητας μου», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην επιστολή του κ. Νικήτα Κακλαμάνη .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa