Προκαλούν οι δηλώσεις Τσίπρα για την έκρηξη στη Σπάρτη


Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναφορικά με παράνομες δράσεις του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της έκρηξης στη Σπάρτη, λέγοντας: «Το είδα σε μεγάλη εφημερίδα ότι έχασε τη ζωή του από έκρηξη βόμβας στα χέρια του, που διαπιστωμένα είχε σχέση με την άκρα δεξιά, βρέθηκαν 60 εκρηκτικοί μηχανισμοί για ιδία χρήση; Ζητάμε με κάθε επισημότητα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να ρίξει άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση».

Άμεση ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο Τσίπρας να αφήσει τα παραμύθια και τη λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής. Όποιος διαθέτει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μας να το καταθέσει άμεσα στις Αρχές, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχε με τον βομβιστή της Σπάρτης.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τις ανομίες του οίκου του, τον φονιά οπαδό του στην τράπεζα της Πάρου και τα τέκνα των στελεχών του που καταδικάζονται για ληστείες ή γλιτώνουν τη σύλληψη κατόπιν επεμβάσεως βουλευτών».

report24.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa