Απίστευτο δημοσίευμα για τον Γιώργο Καραγκούνη απο την μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανιας και Ευρώπης

Ο αρθρογράφος Χάιμε Ρινκόν χαρακτηρίζει "κληρονομιά του διεθνούς ποδοσφαίρου" τον 35χρονο πρώην άσο του Παναθηναϊκού και διερωτάται γιατί κανείς σύλλογος δεν απέκτησε δωρεάν τις υπηρεσίες του.
"Ήταν ο ήρωας της Ελλάδας κι ένα από τα αστέρια του περασμένου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο έλληνας μαχητής, ο αρχηγός της τελειότητας, ο άγιος, ο ιερός της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, έχει μείνει χωρίς ομάδα σήμερα. Δεν έφτασε σε συμφωνία για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό και ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη, ομάδες εμφανίζονται πρόθυμες να του δώσουν μία ευκαιρία.
Αλήθεια, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να χρειάζεται τον Καραγκούνη; Σε ένα καλοκαίρι στο οποίο δόθηκαν 40.000.000 ευρώ για το Χάβι Μαρτίνεθ, η Ζενίτ "τρελάθηκε" κι έδωσε 80.000.000 ευρώ για Χουλκ και Βίτσελ ή η Τσέλσι έδωσε 30.000.000 ευρώ για έναν πολλά υποσχόμενο Βραζιλιάνο που φέτος θα έχει μετρημένες συμμετοχές, κανείς δεν ήθελε να υπογράψει ΔΩΡΕΑΝ έναν εξαιρετικό μέσο, σκληροτράχηλο και σε θέση να πιάσει μεγάλη απόδοση για τουλάχιστον μια-δυο σεζόν;

Τα 35 χρόνια που περιλαμβάνονται στην ταυτότητά του αποτελούν εμφανή τροχοπέδη. Αλλά, κανείς δεν είδε πόσο καλός ήταν ο Γιώργος στο τελευταίο Euro; Η πορεία του σε Ίντερ και Μπενφίκα πριν μερικά χρόνια διαλύει τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν για την απόδοσή του σε κορυφαία πρωταθλήματα. Αλλά αυτό δεν προσφέρει εγγυήσεις για έναν τύπο με περισσότερες από 100 συμμετοχές στην πλάτη του με την Ελλάδα, ούτε στην ίδια την πατρίδα του;
Ο Παναθηναϊκός άρχισε να επαναδιαπραγματεύεται τα συμβόλαια των παικτών του, επιζητώντας τη μείωση του μισθού τους και από εκεί προέκυψε διαφωνία μεταξύ του συλλόγου και του Έλληνα αρχηγού. Τώρα, ο Καραγκούνης βρίσκεται ένα βήμα από την απόσυρση του από την ενεργό δράση, εάν δεν εμφανιστεί μία ομάδα. Σας παρακαλώ, ομάδες του κόσμου, ανοίξε τα μάτια και προστατέψτε αυτήν την κληρονομιά του διεθνούς ποδοσφαίρου. Υπάρχει ακόμα Καραγκούνης, για λίγο...".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa