Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα...


Φτωχό το σημερινό κουπόνι δεν έχουμε πολλές επιλογες για στοιχηματισμό, κατά άλλα ψάξαμε και βρήκαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα... 

** ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Το αήττητο σερί της Φλου στις 11 τελευταίες αγωνιστικές με 7 νίκες 4 ισοπαλίες τη φέρνει στην πρώτη θέση. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει σήμερα πηγάζουν από την αήττητη εντός έδρας παρουσία της Πορτουγκεζα στα 6 τελευταία εντός με τέρματα (13-3). --  Χ  -- .

** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ: Ένα ξύπνημα της Φιγκειρενσε με μόλις 1 ήττα από τη Ναουτικο στα 5 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος απέναντι στις 2 ήττες της Κρουζειρο γέρνει έστω ελαφρώς το ματς αριστερά. Κρατάμε επίσης τα 6 Over της γηπεδούχου στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος, όπως επίσης τα 5 Over της φιλοξενούμενης στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΙΚΑΓΟ: Πάτωσε για τα καλά το Τοροντο με τις 5 ήττες 2 ισοπαλίες εδώ και 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Το Σικαγο επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με το νικηφόρο 3-1 απέναντι στο Χιουστον έχοντας 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα με εύκολο γκολ. Στα αξιοσημείωτα τα 5 σερί Over, και τα 6 σερί G/G των φιλοξενούμενων. Το Τοροντο με 5 G/G στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Από πλήρη αστάθεια διέπονται οι δύο ομάδες, κάτι που ευνοεί το Over 2.5

** ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΜΠΑΙΑ: Από άποψη φόρμας και οι δύο αντίπαλοι σε καλή κατάσταση με την Μπαια να είναι ακόμα καλύτερη με σφραγίδα το 0-4 μέσα στη Βασγκο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Το Ρεσιφε κέρδισε Κρουζειρο και Σαντος στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Under 2.5 και --  Χ  --.

** ΒΑΣΚΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ: Καλή περίπτωση η Παλμειρας προκειμένου να επανέλθει στις νίκες η Βασκο από τέλη Ιουλίου δεν μπορεί να βρει πατήματα με συνέπεια να βρίσκεται μακριά από τη κορυφή. Τα έχουμε πει επανειλημμένα για την Παλμειρας που συνεχίζει την κακή χρονιά της. Στα 4 τελευταία εκτός υπέστη ισάριθμες ήττες με (1-9) τέρματα. --  1  -- .

** ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Αγνοούν τη νίκη στα 4 και 5 τελευταία παιχνίδια αντίστοιχα οι ομάδες, από εκεί και πέρα η εντός εκτός έδρας συμπεριφορά δίνει προβάδισμα στην έδρα με την Σαντος να μαζεύει τους 18 από τους 23 βαθμούς μέσα στην έδρα της. Η Φλαμενγκο έρχεται από ήττες συντριβές στα 2 τελευταία εκτός με 3-0 στην Κοριτιμπα και 4-1 στην Ιντερνασιοναλ. Θα πιάσει τον μέσο όρο με τη Σαντος να μετρά 10 Over στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa