Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.....


Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση των μέτρων, ύψους 11,5 δισ. ευρώ και το πακέτο θα συζητηθεί στις διαδοχικές συσκέψεις που θα έχουν οι πολιτικοί αρχηγοί το μεσημέρι της Πέμπτης και της Κυριακής, ώστε στις αρχές της εβδομάδας να κατατεθούν το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή. 
 
Σύμφωνα με τη συνεννόηση των τριών κυβερνητικών εταίρων, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, τους κκ. Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη. 
 
Λόγω της αναχώρησης του Πρωθυπουργού για τη Ρώμη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς την επομένη είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, η σύσκεψη θα συνεχιστεί _αφού ο κ. Σαμαράς θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου_ την προσεχή Κυριακή, οπότε και ουσιαστικά θα «κλειδώσει» οριστικά το σκληρό πακέτο των μέτρων. 
 
Ο Πρωθυπουργός, που ετοιμάζει και διάγγελμα στον ελληνικό λαό _το οποίο θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα_ θέλει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να συζητηθεί και στη Βουλή το νομοσχέδιο πιθανότατα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και στόχος είναι να ψηφισθεί το αργότερο στις 27-28 Σεπτεμβρίου. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa