Κλειστό το κέντρο της Αθήνας από τις συγκεντρώσεις κατά των μέτρων

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας από τις 11 περίπου το πρωί καθώς συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές κατά των μέτρων της κυβέρνησης

Στο μεταξύ οι πρώτες πέντε προληπτικές προσαγωγές έγιναν λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο από τις ομάδες συλλήψεων της ΕΛΑΣ που κινούνται μαζί με τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αστυνομικοί ελέγχουν σακίδια νέων που κυκλοφορούν στις παρυφές των δύο μεγάλων κεντρικών συγκεντρώσεων στο Πεδίο του Αρεως από τις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ, καθώς και σε όλα τα άλλα σημεία του κέντρου, από το Μουσείο και την πλατεία Κάννιγκος ως τα Προπύλαια και του Σύνταγμα, όπου υπάρχουν συγκεντρώσεις σωματείων, κομμάτων και παρατάξεων.
Σε όλη την περιοχή του κέντρου έχουν αναπτυχθεί περί τις 4.000 αστυνομικοί, σταθμεύουν 60 κλούβες, ενώ ήδη έχει και ο γνωστός μεταλλικός φράκτης στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των Λουλουδάδικων. Στην Ηρώδου Αττικού σταθμεύουν ο «Αίαντας» και τα υπόλοιπα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού, που έχει προμηθευτεί η ΕΛ.ΑΣ. για την καταστολή επεισοδίων, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπεται προσώρας και η χρήση χημικών.

Εν τω μεταξύ σε ορισμένα σχολεία, όπου οι καθηγητές δεν είχαν κατέβει σε απεργία, εκδηλώθηκαν το πρωί μαθητικές καταλήψεις.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa