Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής ο Τατσόπουλος:«Μιχαλολιάκο, καραγκιοζάκο, αμόλα τα σκυλιά σου»

Με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το μπαράζ επιθέσεων της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μεταναστών σε λαικές αγορές. 
Ο Πέτρος Τατσόπουλος με μπαράζ αναρτήσεων έκανε επίθεση στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας εκτός των άλλων πως δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, αλλά παγανιστές, παραθέτοντας τα ανάλογα δημοσιεύματα,  ενώ αποκάλεσε “καραγκιοζάκο” τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Πιο συγκεκριμένα έγραψε:
“Ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας”. Αυτό δηλώνουν οι… προσκυνητές της Παναγίας στη Ραφήνα. Μιχαλολιάκε, κοιμήσου ήσυχος. 
Οι Αποκριές στην Ελλάδα δεν τελειώνουν ποτέ κι εσύ πάντα θα βρίσκεις πρόθυμα κορόιδα, έτοιμα να πιστέψουν, καραγκιοζάκο, ότι έγινες Χριστιανός Ορθόδοξος σε μια νύχτα. Μη φοβάσαι τίποτε όσο απευθύνεσαι σε πολίτες χωρίς μνήμη. Αμόλα τα σκυλιά σου” 
“Το έχω πει πολλές φορές, το έχω γράψει και το έχω ξαναγράψει: εδώ και καιρό, οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής έκαναν γαργάρα τις παγανιστικές τους ιδέες (βρίθουν από αυτές τα παλιά τεύχη του περιοδικού τους), μασκαρεύτηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αργά-αργά, μεθοδικά, καθημερινά, τεστάρουν την ανεκτικότητά μας, δοκιμάζουν έως πού τους παίρνει να προβοκάρουν. Μην γκρινιάζουμε αύριο ότι δεν μας προειδοποίησαν. 
Μας προειδοποίησαν και μας προειδοποιούν κατά κόρον. Τα Χρυσαύγουλα δεν θα φτάσουν έως εκεί που τα ίδια επιθυμούν να φτάσουν. Τα Χρυσαύγουλα θα φτάσουν έως εκεί που εμείς θα τους επιτρέψουμε να φτάσουν”
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa