Οι Σημερινές Προβλέψεις για το Στοίχημα...


Πάμε Europa League...

Για να δούμε τι θα κάνει σήμερα ο Παναθηναικός κόντρα στην ΜΑΡΙΜΠΟΡ, θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους η θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις με τα χάλια που έχουμε...


** ΑΕΛ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Περισσεύει ο ενθουσιασμός από την ΑΕΛ που έβγαλε Αύγουστο με ιστορικές νίκες όπως αυτές επί Αντερλεχτ εντός και Παρτιζαν εμτ'ος εκτός. Σήμερα η Γκλαντμπαχ είναι δύσκολη υπόθεση και φαβορί στην αναμέτρηση. --  2  -- .

** ΦΕΝΕΡ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Αυτό δε θα το έπαιζα, χρυσό να μου το κάνανε. Η Μερσειγ κέρδισε τα 7 από τα 8 τελευταία ματς.

** ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δεν υπάρχουν σταθερές στα της Γιανγκ Μποις με παράδειγμα τη νίκη με 0-3 μέσα στη Μιντιλαντ και την ήττα από την ίδια ομάδα με 0-2 στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Η Λιβερπουλ στα δικά της δεν ξεκίνησε καλά, σε κάθε περίπτωση έχει το κάτι παραπάνω. - 2  -- .

** OYNTINE - ΑΝΤΖΙ: Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Ουντινε, κακό ξεκίνημα στο καμπιονάτο, αποκλεισμός από του Τσαμπιονς Λιγκ ...με 3 ήττες 2 ισοπαλίες στα 5 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτου θεσμού. Η Αντζι στα δικά της έρχεται από 5 νίκες με άξιο αναφοράς το μέσα έξω πάρσιμο επί της Αλκμαρ. --  2  -- .

** ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΟΛΝΤΕ: Μόνο η Λιλ κατάφερε να επιβληθεί της γηπεδούχου στα 11 τελευταία ματς που έδωσε. Η Μολντε τα πήγε περίφημα επί της Χερενβεν, σήμερα όμως τα πράματα θα είναι πολύ δυσκολότερα με τη δύναμη της να παραμένει η έδρα της. --  1  -- .

** ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Σε φορμάρισμα η Βικτορια που κερδίζει στα 4 τελευταία ματς, μέσα σ αυτά η καθοριστική νίκη πρόκριση επί της Λοκερεν και το 1-0 επί της Σπαρτα Π στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε. Η Ακαδεμικα σε 5 επίσημα ματς αγνοεί τη νίκη. --  1  -- .

** ΝΤΝΙΠΡ - ΑΙΤΧΟΒΕΝ: Σε ακαδημαϊκό επίπεδο αναφέρω ότι η τελευταία ήττα της Ντινπρ καταγράφεται στις 18 Μαρτίου από τη Ντιναμο Κιεβου.

** ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΔ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όλα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Αθλ Μαδριτης . Αμφότερες με ανεβασμένο ηθικό καθώς προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα.

** ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Χαμηλά προβλέπεται να πάει το σκορ, δε χαλάει σε καμία από τις δύο ομάδες το ισόπαλο αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως το τελευταίο Over της Μαριτιμο κάπου στον Απρίλιο, από εκεί και πέρα 12 Under σερί. Under 2.5

** ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΠΑΟ: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Παναθηναϊκός, παρόλα αυτά ομάδα στα μέτρα του η Μαριμπορ που θα ψάξει να μη χάσει. --  2  -- .

** ΡΑΠΙΝΤ Β - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Ματς που πολύ πιθανόν να αποφασιστεί στο γκολ, ένα ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, αλλά μέχρι εκεί. Under 2.5

** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Από 4 Over έρχεται η Μεταλιστ, με 3 στα 4 Over η Λεβερκουζεν. Over 2.5

** ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Άσχημα τα ψυχολογικά της Βασιλεια, οι 2 ήττες μέσα έξω και αποκλεισμός από τη Κλουζ της «έκοψαν» τα πόδια, σάντουιτς η ήττα από την Σεντ Γκαλεν...με τα προβλήματα να συνεχίζονται στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος όπου έμεινε στο 0-0 με τη Ζυριχη. Η Σπορτινγκ έρχεται από 1-1 μέσα στη Μαριτιμο με αμέσως προηγούμενο το 5-0 επί της Χορσενς. --  1  -- .

** ΤΒΕΝΤΕ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τριπλή παραλλαγή, με πρώτη επιλογή το υψηλό σκορ όπου και επαληθεύουν οι ομάδες τον τελευταίο καιρό με μεγάλη ευκολία. Over 2.5

** ΙΝΤΕΡ - ΡΟΥΜΠΙΝ: Το δύσκολο πρόγραμμα της Ρουμπιν άφησε μελανά σημεία, 3 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα και καπάκι δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Ιντερ που έρχεται από διπλό μέσα στο Τορινο. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa