Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα...


Το ντεμπούτο του στο Champions League κάνει απόψε (21:45, Novasports 1) o Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Σάλκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας», τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το επικρατέστερο σχήμα των Ερυθρόλευκων θέλει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά να απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας. 

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο, με τον Ιμπαγάσα σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Αμπντούν και Μασάντο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα...

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΑΛΚΕ: Φαβορί έστω οριακό δεν είναι η Σαλκε όπως το δίνουν οι τιμές. Αν κάποιος είναι φαβορί είναι ο Ολυμπιακος λόγο έδρας. Η Σαλκε δε δικαιολογεί εμπιστοσύνη, όχι μόνο στην παρούσα φάση, πάντα. Κρατάμε το Over με τις ομάδες ικανές να ανοίξουν το σκορ. Over 2.5

** ΠΑΡΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ο ενθουσιασμός της Παρι θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Η Ντιναμο Κιεβου δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει όμως τρίτη τύχη στο παιχνίδι. --  1  -- .

** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Άσχημα μαντάτα από τη Μονπελιε όπως δηλώνουν και οι 5 ήττες 1 ισοπαλία 1 νίκη στα παιχνίδια που έδωσε από τα τέλη Ιουλίου. Η Αρσεναλ από την άλλη θετικά αποτελέσματα με κύριο χαρακτηριστικό το μόλις 1 γκολ που δέχτηκε στα 4 πρώτα ματς της Πρεμιερ. Οι νίκες επί Σαουθαμπτον με 6-1 και Λιβερπουλ με 0-2 ανεβάζουν τα ψυχολογικά και αγωνιστικά της ομάδας. --  2  -- .

** ΜΙΛΑΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μπορεί να βοηθήσει η Αντερλεχτ. Over 2.5

** ΜΑΛΑΓΑ - ΖΕΝΙΤ: Εδώ το χαμηλό σκορ παίζει με καλές πιθανότητες επαλήθευσης καθώς σφιγμένες προβλέπεται να κατέβουν οι ομάδες. Under 2.5 και --  Χ  --.

** ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΑΓΙΑΞ: Δε βλέπουν καν οι Βookmakers τον Αγιαξ. Over 2.5

** ΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η πίεση της Ρεαλ στα κόκκινα μετά από τα άσχημα αποτελέσματα. Για ευνόητους λόγους η νίκη απαραίτητη προκειμένου η ψυχολογία της ομάδας να πιάσει επιτρεπτά επίπεδα. Η Σιτι με τον αέρα της «φορτωμένης», αλλά σε ξένα λημέρια, όσον αφορά το Τσαμπιονς Λιγκ. Over 2.5 και --  1  -- .

Για Να δείτε ζωντανά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σάλκε μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa