Απίστευτο: Δεκαοχτάχρονη ηθοποιός έγινε αγνώριστη από τις πλαστικές μέσα σ΄ ένα χρόνο!

Όταν οι άλλες προσπαθούν με το γυμνό ή με ανήθικες μεθόδους να γίνουν σταρ, εκείνη απλά κάνει έναν γάμο με ηθοποιό του Χόλιγουντ -ενώ ακόμα είναι ανήλικη-και κάνει σε μια μέρα όλο τον κόσμο να παραμιλάει για πάρτη της!
 Η Courtney Stodden μόλις έκλεισε τα 18 και όπως όλα δείχνουν ο γάμος της με τον 52 ετών Doug Hutchison πάει από το καλό στο καλύτερο! Η Coutrney ξεκίνησε το μόντελινγκ από τα 12.  Τότε, έκανε και μερικές προσωπικές φωτογραφήσεις που κατά ένα διαβολικό τρόπο διέρρευσαν! Αυτές απεικονίζουν μια άλλη κοπέλα!
Ένα κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή πλαστική γυναίκα των 18 ετών! Αμέσως μόλις αποφάσισε να ικανοποιήσει το όνειρό της-να γίνει δηλαδή σταρ-άρχισε και τις αλλαγές! Άλλωστε ένας 50χρονος δεν θα γοητευόταν από ένα γλυκό κοριτσάκι. Από μια σεξοβόμβα όμως… Έτσι μεταμορφώθηκε εντελώς! 
 
Έκανε πολλές επεμβάσεις. Στο στήθος, στο πρόσωπο, στο σώμα… Και ιδού τα αποτελέσματα! Δείτε την τότε σε ηλικία 16, και έναν χρόνο πριν πάθει την μετάλλαξη…Το απίστευτο είναι πως οι φωτογραφίες έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa