Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα...


** ΚΟΥΟΠΙΟ - ΤΟΥΡΚΟΥ: Καλά το δίνουν οι τιμές με τη Τουρκου ένα κλικ στη μη ήττα. Η αστάθεια των ομάδων όπως περιγράφουν η μία και δύο ισοπαλίες των ομάδων στα 12 τελευταία ευνοεί το Over με το (30-12) σύνολο τερμάτων της Τουρκου καταλυτικό. Over 2.5


** ΛΕΙΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Καλύτερο ξεκίνημα η Μπρεντφορντ αλλά με κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αναφερθούν. Η Λειτον έδωσε μόνο 1 ματς στην έδρα της από τα 4 πρώτα, 3 ήττες για ξεκίνημα και διπλό μέσα στη Σουιντον στο τελευταίο ματς. Η Μπρεντφορντ έχασε μόνο από την Γεοβιλ σε 5 αγώνες με 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα μένοντας σε ισόπαλα αποτελέσματα στα 2 μέχρι τώρα εκτός.


** ΓΚΡΕΜΙΟ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ: Μια αναλαμπή της Ναουτικο μέσα στον Αύγουστο έμεινε στην άκρη από τις 2 ήττες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα. Εκτός έδρας η Ναουτικο το χαβά της, είναι από τις χειρότερες ομάδες του Brazileirao με τον συντελεστή τερμάτων (8-27) σαφώς κατά να μιλά από μόνος του. Η Γκρεμιο συνεχίζει την ισορροπημένα καλή πορεία με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Στην έδρα της κατάφερε 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς που έδωσε. --  1  -- .


** ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Πρώτη φορά γράφει 3 σερί νίκες η Μποταφογκο σε 23 αγωνιστικές. Στην έδρα της στα 4 τελευταία μετρά 3 νίκες 1 ισοπαλία με μόλις 1 γκολ παθητικό. Το ντεφορμάρισμα της Ιντερνασιοναλ δηλώνει η μόλις 1 νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa