Στα χέρια των τριών εκτελεστών βρέθηκε το όπλο του πενταπλού φόνου


Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα και τις συλλήψεις πέντε συνολικά προσώπων, όλοι από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα...
χέρια τους οι ανακριτές, η υπόθεση του πενταπλού φόνου τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα και η σύλληψη τριών Ελλαδιτών για σχεδιαζόμενη δολοφονία του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους. Κι αυτό, γιατί το ένα από τα δύο όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των τριών υπόπτων, είναι το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκαν οι πέντε στην Αγία Νάπα. 

Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο ανατρέπει όλες τις εξελίξεις και δημιουργεί νέα δεδομένα στις έρευνες. Όλα τα στοιχεία συζητήθηκαν τη Δευτέρα, σε πολύωρη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας στην παρουσία μάλιστα και του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη.

Ο κ. Κληρίδης, που ρωτήθηκε σχετικά από τον «Φ», ανέφερε ότι φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις (του πενταπλού φόνου και της σχεδιαζόμενης δολοφονίας) σχετίζονται μεταξύ τους.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι η Γενική Εισαγγελία δεν ευνοεί μια δίκη και για τις δύο υποθέσεις, αφού τις θεωρεί ξεχωριστές με διαφορετικά γεγονότα και πως ο συνδετικός τους κρίκος είναι το φονικό όπλο για την πρώτη υπόθεση, το οποίο βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών για τη δεύτερη υπόθεση.

Το σίγουρο είναι πλέον πως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω και από τις δύο υποθέσεις είναι το ίδιο, αφού δεν εξηγείται το γεγονός ότι το ίδιο όπλο άλλαξε χέρια.

Σήμερα, αναμένεται ότι κατά την προσαγωγή των τριών συλληφθέντων για την ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους, θα ακουστούν ενώπιον δικαστηρίου τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και τα οποία δίνουν νέα τροπή στις έρευνες.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa