ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Πέθανε δεμένος χειροπόδαρα μετά από 82 ώρες χωρίς νερό και φαγητό!


Μια συγκλονιστική ιστορία συνέβη...


τον Ιούλιο του 2009 στην Ιταλία, την οποία δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Στις 31 του μήνα η αστυνομία συνέλαβε τον Francesco Mastrogiovanni, στα νερά της ακτής του Cilento.
Τότε πάρθηκε δικαστική απόφαση για υποχρεωτική νοσηλεία του 58χρονου στη ψυχιατρική κλινική San Luca του Vallo della Lucania.
82 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου το πρωί, ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα (!) στο κρεβάτι της κλινικής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Francesco Mastrogiovanni νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρικό ίδρυμα, στις 3 Αυγούστου. Λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, ήταν η μοναδική φορά που οι νοσοκόμοι του πρόσφεραν φαγητό.
Ωστόσο αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν το γεγονός, πως λίγη ώρα αργότερα οι νοσοκόμοι επέστρεψαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι.
Χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος και από την στιγμή μάλιστα που η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το «γιατί«. Έκτοτε η μοναδική φορά πουεπέστρεψαν για να δουν τον 58χρονο, ήταν για να του κάνουν μια ένεση.

Εν τω μεταξύ ο άτυχος άντρας, όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόταν δεμένος στο κρεβάτι,χαροπάλευε και προσπαθούσε να λυθεί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει… Ώσπου φτάσαμε στο μοιραίο πρωινό της 4ης Αυγούστου του 2009, όταν δηλαδή άφησε άδικα τη τελευταία του πνοή

Όσον αφορά τώρα το νοσοκομειακό προσωπικό, όπως αναφέρει το tro-ma-ktiko.blogspot.gr, οεισαγγελέας Renato Martuscelli έχει απαγγείλει κατηγορίες προς 6 γιατρούς και 12 νοσοκόμους.

Αυτοί θα δικαστούν στις 2 Οκτωβρίου, με τις κατηγορίες της απαγωγής, της παραποίησης δημοσίων εγγράφων και το θάνατο.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις σκληρές εικόνες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο:


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa