Στον εισαγγελέα ο 38χρονος που σκότωσε με σφυρί τον πατέρα του


Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. ο 38χρονος,  ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία συνοδευόμενος από το δικηγόρο του,  λίγες ώρες μετά την στυγερή δολοφονία του πατέρα του. Το άγριο έγκλημα έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Καλαμαριά. 
Σύμφωνα με την αστυνομία πατέρας και γιος είχαν έντονη λογομαχία. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε ο 38χρονος κατηγορούμενος  πήρε στα χέρια του ένα σφυρί και άρχισε να χτυπάει  τον 79χρονο στο κεφάλι και το σώμα. Τα χτυπήματα ήταν τόσο ισχυρά που τελικά ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και έπεσε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα. 
Ο  κατηγορούμενος, όπως λένε οι αστυνομικοί,  μόλις συνειδητοποίησε  το τι είχε κάνει,  έφυγε  από το σπίτι αλλά ειδοποίησε τηλεφωνικά κάποια κοντινά του πρόσωπα για το οικογενειακό επεισόδιο. Λίγο αργότερα στενοί συγγενείς του βρήκαν τον ηλικιωμένο νεκρό και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία άρχισε να αναζητεί τον δράστη. Τελικά όμως ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στην ασφάλεια. 
Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις πατέρα και γιου ήταν τεταμένες. Όπως λένε μάλιστα ο 38χρονος αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα καθώς πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa