Τους κατηγόρησε για βιασμό και πήγε 2 χρόνια φυλακή


Το όνομα της είναι Rosie Dodd και με τα καμώματά της θα έστελνε στη φυλακή τρεις άνδρες με τους οποίους έκανε σεξ με τη συγκατάθεσή της.
Η νεαρή Βρετανίδα από το Nottingham πέρασε μία άγρια νύχτα με τους τρεις νεαρούς ηλικίας 21, 23 και 25 ετών αντίστοιχα, αλλά το επόμενο πρωί το μετάνιωσε.
Χωρίς να σκεφτεί αποφάσισε να τους καταγγείλει στην αστυνομία. Εκεί η νεαρή, ανέφερε ότι την μέθυσαν και την βίασαν διαδοχικά!
Οι τρεις νεαροί γνώρισαν την 20χρονη σε ένα κλαμπ. Αφού επιβιβάστηκαν μαζί σε λεωφορείο της γραμμής, εκείνη τους να πάνε στο σπίτι της και να κάνουν σεξ. 
Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομία συνέλαβε τους τρεις νεαρούς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και αφού τους ανέκρινε τους άφησε ελεύθερους με εγγύηση μέχρι να διαλευκανθεί η απόφαση.
Ωστόσο μετά από περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας η 20χρονη παραδέχθηκε ότι έκανε συναινετικά σεξ με τους τρεις νεαρούς άνδρες.
Ο δικαστής John Milmo ανέφερε "κανένας από τους νεαρούς δεν είχε απασχολήσει νωρίτερα την αστυνομία” και πρόσθεσε  “η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη με την Dodd”.
Η Ντετέκτιβ  Gina Farrell η οποία ηγήθηκε της έρευνας, δήλωσε: “παίρνουμε κάθε καταγγελία για  βιασμό και σεξουαλική επίθεσης εξαιρετικά σοβαρά. Οι νεαροί περιέγραψαν ακριβώς το ίδιο σκηνικό: ότι γνώρισαν την Dodd σε ένα κλαμπ και ότι μετά εκείνη τους πρότεινε να πάνε στο σπίτι της και να κάνουν σεξ. Έτσι καταλάβαμε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει”
Το ίδιο ανέφερε  και ο επιθεωρητής Stephen Waldram, επικεφαλής της ομάδας έρευνας βιασμών  της πόλης.
“Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε οποίον δηλώνει ψευδά στοιχεία να το ξανασκεφτεί. Πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους και μπορούμε να καταλάβουμε όσους ψεύδονται" είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η νεαρή η οποία παραλίγο να καταστρέψει την ζωή των τριών νεαρών καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa