TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ



Κριός
Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει.

Ταύρος

Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά.

Καρκίνος
Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Λέων
Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Παρθένος
Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα. 

Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Ζυγός
Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.

Σκορπιός
Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

Τοξότης
Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που αγνοείτε το παρελθόν τους ή που είναι επιφυλακτοί στο να σας δώσουν πληροφορίες για παλιές τους συνεργασίες. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φανταστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Αιγόκερως
Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Υδροχόος
Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.
Ιχθείς
Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό. Θωρακιστείτε  με  αυτοπεποίθηση  και  οπλιστείτε  με  υπομονή  για  να  ανταπεξέλθετε  στις  όποιες  υποχρεώσεις  προκύψουν  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Σπουδές,  ταξίδια  αλλά  και  νομικές  υποθέσεις  έρχονται  στο  προσκήνιο.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa