Κουρασμένος ο Παναθηναικός....





Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε στον… κάλαθο των αχρήστων ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι, για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως μοιραίο τον Πετρόπουλο, που αστόχησε σε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με γκολ του Βελάσκες στο 28’, εντούτοις ο Ντε Βινσεντι με ένα πανέμορφο τέρμα στο 45’ έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περίπου ένα ημίχρονο, λόγω της αποβολής στο 52’ του Κατσουράνη.


Κίτρινες: Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Κατσουράνης, Φορναρόλι - Λίλα, Ντε Βινσέντι, Πατσατζόγλου

Κόκκινες: Κατσουράνης (52΄)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (73΄ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (57΄ Ζέκα), Σισοκό, Φορναρόλι, Τοτσέ (61΄ Μαυρίας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (89΄ Ντάσιος), Μιχαήλ, Πατσατσόγλου, Τζημόπουλος (16΄ Κολοβέτσιος), Ίλιτς, Ντε Βινσέντι (77΄ Τζάνης), Βίλα, Γεωργίου, Τσουκαλάς.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa