Η Independent "κράζει" τη Χ.Αυγή


''Ακροδεξιοί κακοποιοί επιτίθενται σε μετανάστες, κατά τη διάρκεια της μέρας, χωρίς φόβο για συνέπειες, διότι σπάνια υπάρχουν'', αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Independent.
''Οι φασίστες με μαύρα πουκάμισα και φωτοβολίδες στα χέρια τρομοκρατούν τις εθνοτικές μειονότητες, κουβαλώντας ένα έμβλημα που δεν μοιάζει με τίποτα, δηλώνοντας την περιφρόνησή τους για την εκλογική διαδικασία. 
Οι υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος, της Χρυσής Αυγής, προωθούν τώρα επιθέσεις μίσους κατά των ομοφυλοφίλων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αφού σε gay club στην Αθήνα μοιράστηκαν φυλλάδια που έγραφαν ‘’Μετά τους μετανάστες, είστε οι επόμενοι'', τονίζει χαρακτηριστικά η αρθρογράφος της Independent Laurie Penny.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ''ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής προέρχεται από τις τάξεις της αστυνομίας, καθώς σε ορισμένες αστικές περιοχές της Ελλάδας, έως και 50% των αστυνομικών ψήφισαν αυτή τη ρατσιστική ομάδα''.
Η αρθρογράφος ''παρουσιάζει'' την εικόνα της πρωτεύουσας επισημαίνοντας ότι ''τα μαχαιρώματα, οι ξυλοδαρμοί και οι επιθέσεις έχουν γίνει ρουτίνα στο κέντρο της πόλης και οι μετανάστες φοβούνται να βγουν έξω μόνοι τους''.
Το άρθρο αναφέρεται και στην επιχείρηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ''Ξένιος Ζευς'', με την οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ''ο Νίκος Δένδιας έχει δεσμευτεί να πατάξει την μετανάστευση την οποία χαρακτηρίζει ως ‘’εισβολή’’ και ‘’μια βόμβα για τα θεμέλια της κοινωνίας''.
''Είναι μια στρατηγική για την απόσπαση της προσοχής του έθνους από την πικραμένη κυβέρνηση, ένα πρόγραμμα που ονομάστηκε, χωρίς εμφανή ειρωνεία, ''Ξένιος Δίας'', δηλαδή ο Έλληνας Θεός της φιλοξενίας''.
enikos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa