H αδελφή του mr Facebook εργάζεται στη… Google



Η Arielle Zuckerberg, η νεότερη αδερφή του Mark Zuckerberg, του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Facebook, από την Τρίτη είναι υπάλληλος της Google, όταν ο ιντερνετικός γίγαντας αγόρασε τον μέχρι πρότινος εργοδότη της, την «Wildfire Interactive», μια εταιρία μάρκετινγκ του διαδικτύου. 



Που πιστεύετε ότι, η ομολογουμένως χαριτωμένη νεαρά, ανακοίνωσε την είδηση όπως και τα συναισθήματα της για το γεγονός; Μα φυσικά στην προσωπική σελίδα της στην οικογενειακή επιχείρηση στο Facebook. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις έμαθα ότι από δω και πέρα θα δουλεύω για την Google. Δεν θα πω ψέματα, αλλά νιώθω παράξενα αλλά ταυτόχρονα πολύ περήφανη που είμαι μέλος της ομάδας Wildfire, μια τόσο συναρπαστική μέρα…»

Άραγε και ο αδερφός της έτσι να έμαθε την είδηση για τα νέα δεδομένα της επαγγελματικής κατάστασης της αδερφής του; Θα λέγαμε ότι σίγουρα είναι λίγο απρόσωπο. 



Εκτός βέβαια αν ο κύριος Facebook τα βλέπει όλα αυτομάτως, ενημερώνεται κατευθείαν για ότι ανεβαίνει στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου. Αυτό βέβαια θα τον έκανε τον Μεγάλο Αδερφό όλων μας…
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa