Eλπίζει στο θαύμα....ο Ατρόμητος!


 Κι αν αυτό του έρθει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ, δεν θα πει όχι.

Η ομάδα του Περιστερίου μετά το 1-1 του πρώτου θα παλέψει για την υπέρβαση απέναντι στη Νιούκαστλ   (22:00, Novasports2) που σίγουρα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη στην έδρα της στην Ευρώπη στο Europa League και πρώην UEFA από το 1997 έχοντας 14 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει στο μυαλό του το 4-2-3-1, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ιτάνζ με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη τον Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Στα χαφ σίγουρη είναι η θέση του Ιγκλέσιας. Από εκεί και πέρα ο Αργεντινός θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Μπρίτο και Δημούτσου.

Στην τριάδα μπροστά οι δύο σίγουρες θέσεις είναι αυτές των Επστάιν, Σουμπίνιο. Η άλλη παίζεται ανάμεσα στον Δημούτσο και τον Μπέλιτς. Αν ο πρώτος αγωνιστεί στα χαφ, ο δεύτερος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κούτσι, εκτός και ο Μπάγεβιτς αποφασίσει να παίξει στην κορυφή με τον Σουμπίνιο, οπότε ο Μπρίτο θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου με τον Δημούτσο να είναι ο παρτενέρ του Ιγκλέσιας στα χαφ και τον Μπέλιτς να ξεκινά στα δεξιά.


Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Καραμάνος, καραγκούνης, Μπάλλας και Πίτου Γκαρσία, με τον Μπάγεβιτς να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Από την άλλη ο Άλαν Πάρντιου θα παρατάξει τη Νιούκαστλ και αυτός με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Χάρπερ. Αμυντικό δίδυσμο θα είναι ο Γουίλιαμσον με τον Περτς, ο Τέιλορ αριστερά και ο Ταβερνιέρ δεξιά. Στα χαφ οι Ανίτα και Μπιγκιριμανά και πιο μπροστά οι Γκόσλινγκ, Αμαλφιτανό και Ομπερτάν με τον Σισέ στην κορυφή.

Την αποστολή της αγγλικής ομάδας συμπληρώνουν οι Κρουλ, Κολοτσίνι, Σαντόν, Σίμπσον, Στ. Τέιλορ, Καμπάιγ, Βούκιτς, Μαρβό, Γκουτιέρεζ, Μπα και Κάμπελ. Τιμωρημένος είναι ο Μπεν Αρφά και τραυματίες οι Σόλα Αμεόμπι, Σάμι Αμεόμπι Τιοτέ και Φέργκιουσον.

pamesports
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa