Eρχεται ο Κουίνσι και η πρόταση της Τότεναμ για τον Καπίνο


Ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε θα αποτελέσει το 7ο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού και ο Γκανέζος άσος αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Κουίνσι ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς με την πρώην ομάδα του, την ισπανική Μάλαγα στις 28 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.
Σε ότι αφορά την 8η και τελευταία μεταγραφή με τον κεντρικό μέσο, ο Φερέιρα εξετάζει περιπτώσεις παικτών αλλά το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου μετά το πρώτο ματς με τη Μάλαγα στις 22 Αυγούστου στην Ισπανία.
Στο μεταξύ, η Τότεναμ προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο, όμως οι "πράσινοι" θέλουν τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στη λίστα της Ιντερ.
Παράλληλα η διοίκηση έχει προτείνει στον Καπίνο την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο.
Τέλος ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο την Ανόρθωση (12/8 - 20.00) και εκτός αποστολής έμειναν οι 6 διεθνείς παίκτες που κλήθηκαν για το φιλικό της εθνικής με τη Νορβηγία στις 15/8 στο Όσλο (Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Μαυρίας), ο Βελάσκες που κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και ο Λαγός που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων.
Οι συγκεκριμένες 8 απουσίες μέχρι την Παρασκευή 17/8 προβληματίζουν τον Φερέιρα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μάλαγα πέντε μέρες μετά στην Ισπανία.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φερέιρα είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος Μπουμσόνγκ, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Λαγός, Κουσίδης, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa