Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα… για το ζωδιό σας



ΚΡΙΟΣ
aries
Μια χαρά τα καταφέρνετε και περνάτε τα δικά σας προγράμματα και σχέδια, κυρίως μέσα σε μια συνεργασία η οποία σας ευνοεί από όλες τις μεριές. Μια ομάδα σας στηρίζει και σας κάνει να νοιώσετε ότι είναι αναγκαίο να καταλάβετε την αξία της φιλίας, αλλά και ενός Υδροχόου ο οποίος δεν σας έχει δώσει ακόμα το πράσινο φώς, αλλά θα σας το δώσει τελικά και θα ίσως ξεκινήσει κάτι πολύ καλό μεταξύ σας.
ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Είσαστε επικεντρωμένοι και συντονισμένοι θετικά για να λυθεί ένα οικογενειακό πρόβλημα ή επαγγελματικό, σε συνάρτηση όμως με κάποιους οικογενειακούς στόχους. Αναμφισβήτητα έχετε όλα τα φόντα για να επιτύχετε, αλλά χρειάζεται να είστε συνεργάσιμοι και περισσότερο ζεστοί στις εκδηλώσεις σας. Ένας Ιχθύς σας αναστατώνει αλλά δεν σας ξεκαθαρίζει αν είναι φίλος ή κάτι άλλο. Οικονομικά έχετε βοήθεια, γιατί έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και ευέλικτοι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Υπάρχει μια συγκράτηση και κυρίως σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις. Είσαστε στο μέσον μιας διαδρομής και εσείς προσπαθείτε να βγείτε από αυτή. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί ή μια σοβαρή κατάσταση που σας δημιουργεί ωριμότητα, θα σας κάνει να σκεφτείτε τι θα πρέπει να αλλάξετε για να νοιώσετε καλύτερα. Και θα τα καταφέρετε, γιατί όλα είναι με το μέρος σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Συνεχίζουν για λίγο ακόμα οι έγνοιες και οι δοκιμασίες σε πολλά επίπεδα. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ζείτε υπό το καθεστώς κάποιων δυσκολιών και κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό που μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόσωπο. Από την άλλη, μια σχέση που δεν θέλετε να φανερωθεί αλλά σας δίνει χαρά γιατί επικοινωνείτε ευκολότερα, είναι κάπως απομακρυσμένη από την καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά σας έχουν μια μικρή καλυτέρευση.
ΛΕΩΝ
leo
Αναρωτιέστε γιατί νοιώθετε έτσι, πολύ σοβαροί και απρόσωποι. Η πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα σας θα αρχίζει να σας επηρεάζει από τώρα και είναι κομβικό κομμάτι για το καλοκαίρι και επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως να μην έχετε διάθεση να δείξετε τα συναισθήματά σας, παρά μόνο σε έναν Υδροχόο. Οι φιλοδοξίες σας είναι ανεβασμένες και προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες με συνεργάτες αλλά και κάποια πρόσωπα που έχουν σχέση με τον Νόμο. Ο Ιχθύς είναι κοντά σας αλλά σας μπερδεύει, γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Υπάρχει μια σταθερότητα και βλέπετε ότι μερικές επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μπορεί να βγούνε στην επιφάνεια και να σας πιέζουν να κάνετε κινήσεις πού όμως κατά βάθος να μην τις θέλετε. Στην κρίση σας είναι τι τελικά θα κάνετε και μην επηρεάζεστε από ένα πρόσωπο που από την μια συμφωνεί μαζί σας και από την άλλη αλλάζει γνώμη. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης, αν είναι συνεργάτες σας, τα βλέπουν περισσότερο αισιόδοξα τα πράγματα και πιέζουν να κάνετε και εσείς το ίδιο. Ένας Υδροχόος ξαναεμφανίζεται με περίεργο τρόπο.
ΖΥΓΟΣ
libra
Είσαστε σε φάση ανασυγκρότησης και πειθαρχίας. Αυτό σημαίνει ότι πιέζεστε από οικογενειακές και επαγγελματικές συνθήκες κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. O Aιγόκερως σας ανεβάζει τις φιλοδοξίες στο έπακρον. Μην αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας κατακλύζουν, να θυμάστε ότι πάντα κάτι βγαίνει μέσα από τις δύσκολες εποχές, που μπορεί να μην σας αρέσει αλλά σας εξελίσσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Είσαστε πολύ σφιγμένοι γιατί έχετε την ανάγκη να συνεχίζετε να είστε απομονωμένοι και να φυλάγεστε από τα αδιάκριτα μάτια πολλών. Παρόλα αυτά, τα μαθήματα ομορφιάς και σχέσεων σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ και κυρίως η σχέση σας με ένα Κριό που φαίνεται μεν ότι είναι στο περιθώριο, αλλά από την άλλη έχετε βαθύ ενδιαφέρον μαζί του. Επίσης η σχέση με Καρκίνο σας υποχρεώνει να πάρετε αποφάσεις ακόμα και για γάμο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Νιώθετε κάπως απόμακροι, λόγω των οικογενειακών και κοινωνικών προβλημάτων που σας έχουν παρουσιαστεί. Αλλά έχετε το επικοινωνιακό χάρισμα το οποίο δεν σας αφήνει καθόλου σε ησυχία – και νέες γνωριμίες κάνετε και ακολουθείτε νέες γνωριμίες για παρέα και για συνεργασία. Ο Δίδυμος σας δίνει ένα χέρι βοηθείας αλλά μέσα σας βαθιά δεν θέλετε να τον εμπιστευτείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Εξακολουθείτε να νοιώθετε ότι η στάση που έχετε πάρει απέναντι στα πράγματα είναι η σωστή, αλλά βλέπετε ότι παντού υπάρχουν εμπόδια και κυρίως αν σχετίζεστε με μεγαλύτερο πρόσωπο, Κριό ή Ζυγό. Σίγουρα κάνετε πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να επιβιώσετε μέσα στην σχέση σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Στο τέλος θα βρείτε λύση παρόλο που τώρα είστε αναποφάσιστοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Η πανσέληνος που ετοιμάζεται να γίνει στον άξονά σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους κυρίως με ένα Λιοντάρι, από σήμερα, αλλά και με μια στενή σας σχέση και εκεί θα βγει ένα άλλο σας πρόσωπο που είναι περισσότερο δυναμικό και ζεστό. Μπορεί βέβαια να αποκτήσετε και κάποιες εγωιστικές πεποιθήσεις, αλλά μάλλον είναι αναγκαίες για να καταλάβετε και τους άλλους γύρω σας. Ευνοήστε οικονομικά αλλά και επαγγελματικά, γιατί έχετε καταλάβει ότι ορισμένοι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν βοήθεια και συνεργασία.
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Μερικές φορές νιώθετε ότι ένα Λιοντάρι μπορεί να σας τα δώσει όλα και άλλες φορές να σας ισοπεδώσει από τον εγωισμό του. Εσείς χρειάζεται όμως -και αυτό είναι το μάθημά σας- να μην χάνετε τον εαυτόν σας από κανέναν, αλλά να διατηρείτε το δικό σας σχήμα και την δική σας ποιότητα. Η ζωή σας πάντα αλλάζει και βελτιώνετε. Μπορεί όμως να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτόν σας και αυτό να σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις.
astrology.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa