Θεαματική πρεμιέρα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέροια...

Σε παιχνίδι-διαφήμιση για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα επικρατώντας της έξοχης Βέροιας με 2-1.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και τη ζέστη, οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα σε ματς που είχε τρία γκολ, τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με πλασέ του Τζεμπούρ από έξοχη προσπάθεια του Χολέμπας, η Βέροια ισοφάρισε με τον Ιωάννου από σοβαρό λάθος του Κάρολ, ενώ τη νίκη στους ερυθρόλευκους έδωσε ο Μοδέστο λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου από κακή εκτίμηση του Δασκαλάκη. 
Ο Κορσικανός είχε δοκάρι, όπως και ο Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια είχε κι αυτή δοκάρι με βολίδα του Ολαιτάν.

Η Βέροια διαμαρτύρεται για γκολ του Ιωάννου στο 11 που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ γενικά οι δύο βοηθοί είχαν πολύ κακές τοποθετήσεις και λάθος αποφάσεις σε βάρος και των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός ήταν έξοχος επιθετικά με πρωταγωνιστές τους Ιμπαγάσα και Μασάδο, ενώ η Βέροια εντυπωσίασε και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα, με τον Ιωάννου να είναι ο μοιραίος χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 76 για να ισοφαρίσει.

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στη νίκη και να πετυχαίνει το στόχο του, παρότι έδειξε ακόμη ότι θέλει δουλειά για να παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του. 
Πολύ χρήσιμη η παρουσία του Μοδέστο, φανταστικό πρώτο ημίχρονο από τον Χολέμπας, ενώ βοήθησε πάρα πολύ και ο Αμπντούν.Από τη Βέροια που θα κάνει μεγάλες ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα και έδειξε πολλές δυνατότητες, ξεχώρισαν οι Μπαρκάν και Ολαϊτάν ενώ ο Ιωάννου συνεχίζει να είναι από τους κορυφαίους Έλληνες στράικερ

Πολύ κακή η διαιτησία, με τον Βοσκάκη να μην κάνει κάποιο μεγάλο λάθος αλλά τους βοηθούς του να κάνουν σοβαρότατα σφάλματα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa