Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων...


Η Μάλαγα ξεκινάει τον γολγοθά της Πριμέρα Ντιβισιόν από το Στάδιο Μπαλαίδος της Θέλτα. 

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Champions League, μετά το ξεκαθάρισμα με τα οικονομικά και την κατάσταση να εκτονώνεται, θα δείξει στο Βίγκο σε πόσο βαθμό είναι έτοιμη.

 Η Θέλτα, όπως όλες οι ισπανικές ομάδες είναι πολύ καλές στην έδρα τους και ο Μανουέλ πελεγκρίνι το γνωρίζει αυτό και εφιστά την προσοχή στους παίκτες του. «Δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος αλλά αντίθετα θα πρέπει να παίξουμε καλά για να σκοράρουμε» ήταν τα λόγια του Χιλιανού τεχνικού, ο οποίος έκανε προτοιμασία με 19 παίκτες. Αλλά τα προβλήματα συνεχίστηκαν καθώς είδε τον Ελισέου μεσοβδόμαδα να τραυματίζεται, ενώ χτες κατήγγειλε το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Μαλαγένιο.

Σήμερα ανοίγει αυλαία και το καλύτερο, ίσως, πρωτάθλημα στον κόσμο, η Πρέμιερ Λιγκ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Europa League, η Νιούκασλ κινήθηκε σε ήρεμα νερά (σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες) στη μεταγραφική περίοδο και μόλις χτές ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέρνον Ανίτα από τον Άγιαξ. 

Οι «ανθρακωρύχοι» θέλουν να χτίσουν πάνω στην εκπληκτική περσινή περίοδο, που τους έφερε στην 5η θέση, αλλά ξεκινούν με δυνατό αντίπαλο εντός έδρας. Την Τότεναμ που με τον Αντρε Βίλας Μπόας θέλει να μπει στην ομάδα των κορυφαίων 4 ομάδων της Αγγλίας. 

Η Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Αυστρίας με 9 βαθμούς μετά απο 4 αγωνιστικές, μαζί με την Αούστρια, την Ριντ και τη Ζάλτσμπουργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει την Ζάλτσμπουργκ μέσα στην έδρα της μετά απο 9 χρόνια. 

Η μόνη ήττα της είναι από την μισητή συμπολίτισσά της, την Αούστρια, με το βαρύ 3-0 και μάλιστα εντός έδρας. 

Σήμερα υποδέχεται στο Γκέραρντ Χάναπι την Στουρμ Γκρατς σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι όπου πρέπει να δείξει αν θα κάνει την υπέρβαση φέτος. Η Στούρμ έχει 2 νίκες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

pamesports
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa