Εκτός τελικού οι αδελφοί Γκουντούλα


Την 5η θέση κατέλαβαν τελικά στην 2η ημιτελική σειρά της δικώπου ανδρών, στο κωπηλατοδρόμιο του Ιτον ο Απόστολος και ο Νίκος Γκουντούλας και αποκλείστηκαν από τον τελικό και την προσεχή Παρασκευή θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-12.


Ο χρόνος που σημείωσαν οι αδελφοί Γκουντούλα στη 2η ημιτελική σειρά ήταν 7:07.15. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η παρθενική συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Την Παρασκευή 3 Αυγούστου οι αδελφοί Γκουντούλα θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-12.
«Μας κούρασε ο κόντρα άνεμος»
Ο κόντρα άνεμος, αστάθμητος παράγοντας στο άθλημα της κωπηλασίας, ήταν ο βασικός λόγος του αποκλεισμού τους, όπως δήλωσαν τα δίδυμα αδέλφια της ελληνικής κωπηλασίας.


Ο Απόστολος Γκουντούλας δήλωσε: «Η κούρσα ήταν πολύ δυνατή. Μείναμε εκτός τελικού για πρώτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Κάναμε το καλύτερο δυνατό».
Ο αδελφός του, Νίκος Γκουντούλας σχολίασε: «Η κούρσα πήγε βάσει σχεδιασμού. Μας κούρασε, όμως ο κόντρα άνεμος. Μας κούρασε πιο πολύ απ' ό,τι περιμέναμε. 


Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Τώρα θα τα δώσουμε όλα στον "μικρό τελικό".


 Έχουν μείνει πολλά μεγάλα πληρώματα εκτός, τόσο στο αγώνισμά μας, όσο και σε άλλα χθες. Δεν θα είναι εύκολο ούτε στον "μικρό τελικό". Είναι η ίδια προσπάθεια».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa