Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου και τραυμάτισε τρία άτομα


​Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη, όταν το αυτοκίνητο 27χρονου οδηγού έκανε «τρελή» πορεία με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρία άτομα, και μάλιστα το ένα σοβαρά.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του, στην οδό Αδριανουπόλεως, προσκρούοντας αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε στάση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας- με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει αρχικά σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 45χρονος αλλοδαπός με τη 16χρονη κόρη του, και μετά σε στάση του Ο.Α.Σ.Θ. όπου περίμενε 30χρονος άντρας με τη συνομήλικη φίλη του. 

Ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τη 16χρονη, καθώς επίσης το ζευγάρι. Ωστόσο, πιο σοβαρός θεωρείται ο τραυματισμός της 30χρονης, η οποία νοσηλεύεται - εκτός κινδύνου - στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο οδηγό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa