Στον τελικό η Ελλαδα σε τετράκωπο ανδρών και στο σκιφ γυναικών


Μία μέρα μετά την απόκτηση του πρώτου φετινού μεταλλίου απο τον Ηλία Ηλιάδη στο Τζούντο, η Ελλάδα βρίσκεται μία ανάσα πριν την απόκτηση νέων μεταλλίων, με την πρόκριση στον τελικό της ομάδας τετρακώπου ανδρών, καθώς και της ομάδας σκιφ γυναικών.

Συγκεκριμένα οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, που αποτελούν την ελληνική συμμετοχή για το αγώνισμα τετρακώπου ανδρών άνευ πηδαλιούχου προκρίθηκαν σήμερα στον τελικό τερματίζοντας στη 2η θέση της 2ης προκριματικής σειράς με επίδοση 6:02.61 και αναμένουν την τελική κούρσα του ερχόμενου Σαββάτου στοχεύοντας μία θέση στο βάθρο.

Επίσης, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και ηΑλεξάνδρα Τσιάβου ιπλού σκιφ ελαφρών βαρών, προκρίθηκαν στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 4 Αυγούστου καταλαμβάνοντας την 2η θέση της 1ης ημιτελικής σειράς και ελπίζοντας για ένα ακόμη μετάλλιο.

Δυστυχώς δεν είχαν το ίδιο καλή απόδοση και οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής της ομάδας σκιφ ανδρών, οι οποίοι τερμάτισαν στην 4η θέση της 1ης ημιτελικής σειράς και συνεπώς αποκλείστηκαν απο τον τελικό και το Σάββατο, 4 Αυγούστου θ' αγωνιστούν στον «μικρό τελικό» για τις θέσεις 7-12.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa