Απίστευτο: Έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο, μέρα-μεσημέρι στην εθνική οδό!


Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, κοντά στη Ροδινή, μέρα μεσημέρι και ενώ ο δρόμος είχε μεγάλη κίνηση. Ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στην άκρη του...
...δρόμου και έκανε σεξ με ορθάνοιχτη την πόρτα (λόγω ζέστης προφανώς), θεωρώντας ότι λόγω της ταχύτητας των διερχομένων οχημάτων κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Δεν υπολόγισαν όμως καλά...

Όπως αναφέρει το dete.gr, φίλος της εφημερίδας Κόσμος, ήταν σε αυτοκίνητο και με το κινητό του βιντεοσκοπούσε την διαδρομή. Αργότερα στο σπίτι του , κοιτάζοντας το βίντεο... έμεινε έκπληκτος!

Μάλιστα, αφού εξακρίβωσε πως δεν φαινόταν η πινακίδα του αυτοκινήτου αλλά και τα πρόσωπα του ζευγαριού, ανέβασε στο facebook το βιντεάκι γράφοντας και το σχετικό σχόλιο για το ζευγαράκι. Εστίασε δε στο γεγονός πως η πράξη γινόταν στην άκρη του δρόμου, μέρα μεσημέρι, με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού!

Όπως αντιλαμβάνεστε το βιντεάκι από τη Ροδινή προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο! Με τους περισσότερους να γράφουν "είπαμε ρε παιδιά, αλλά όχι κι έτσι! Όχι σε τόσο κοινή θέα"!

Άτυχο ήταν πάντως το ζευγάρι. Γιατί σίγουρα εκατοντάδες μάτια είδαν την νεαρή να βρίσκεται πάνω από το κορμί του συντρόφου της, αλλά που να φανταστούν πως η σκηνή θα βιντεοσκοπείτο και από το "μάτι" κάμερας κινητού τηλεφώνου!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa