Πώς θα είναι το τριήμερο για όλα τα ζώδια



ΚΡΙΟΣ
aries
Νοιώθετε τις βαριές ακτίνες από την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον άξονα σας και κυρίως αν είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό και σίγουρα θα σας κάνει καλό, γιατί θα σας συγκρατήσει και δεν θα σας αφήσει να κάνετε παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις σε θέματα συνεργασίας και γενικά στενών σχέσεων. Σίγουρα επειδή είσαστε πολύ ελεύθεροι θα σας φανεί πολύ καταπιεστικό ότι όλα θα πρέπει να τα σκέφτεστε, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, παίρνετε μια καινούργια εμπειρία που σας ωριμάζει σαν άτομα και βλέπετε και την άλλη πλευρά. Ένα θέμα πληρωμής σας θα λυθεί κατά το ήμισυ. Η γλυκιά επαφή με έναν Καρκίνο θα σας ενθουσιάσει και θα σας θυμίσει ότι καλό είναι να δείχνετε και την ευαίσθητη πλευρά σας.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Υπάρχει μια πίεση από ένα Λιοντάρι που θα χρειαστεί να είσαστε πολύ ψύχραιμοι και άνετοι ώστε να μην χαλάσετε την διάθεσή σας. Οι ερωτικές σας ανάγκες ίσως να είναι πολύ έντονες και να νοιώθετε ότι δεν καλύπτεστε. Από το Σάββατο θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας και επαφής με έναν Τοξότη. Καλό είναι να απελευθερώνεστε και να εκφράζεστε πιο ελεύθερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Μένετε ελαφρώς αμέτοχοι με τις επαφές και επικοινωνίες γιατί θέλετε να βρεθείτε για λίγο με τον εαυτόν σας. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχετε ένα μεγάλο ζόρι μέσα στην δουλειά σας οπότε δεν θα έχετε και πολύ χρόνο για άλλα πράγματα. Το Σαββατοκύριακο θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα αφού η δύναμή σας θα επανέρθει και θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά να περάσετε καλά. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα εξελιχτεί καλά και επιτέλους θα νοιώσετε ότι μπορεί να σας καταλάβει και να σας εμπιστευτεί. Ο Ζυγός σίγουρα θα παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Θέλετε για λίγο να μείνετε μόνοι σας αλλά χωρίς να έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Νιώθετε ασφαλείς και θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτόν σας. Από την άλλη το Σαββατοκύριακο μπορεί να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, αφεθείτε στην νέα γνώση γιατί σίγουρα θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο που μπορεί να δημιουργηθεί με έναν Ζυγό.


ΛΕΩΝ
leo
Η σχέση με έναν Ταύρο σας έχει βγάλει από τα ρούχα σας αλλά χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και χωρίς πολλά νεύρα. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν και σκέφτεστε σε ακραίες καταστάσεις να ματαιώσετε τα σχέδια σας για τις επόμενες ημέρες. Αλλά αν κάνετε υπομονή και είσαστε θετικοί και επικοινωνιακοί, τότε θα ανοίξει η τύχη σας και το πρόγραμμά σας τις επόμενες ημέρες θα γίνει με ευκολότερο τρόπο. Η φιλική παρουσία ενός ατόμου που σας κάνει να νοιώθετε ότι είσαστε ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό στην ζωή του θα σας γαληνέψει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Είσαστε σίγουροι για τις κινήσεις σας και νοιώθετε ασφάλεια από την παρουσία ενός Ταύρου ή Σκορπιού. Σίγουρα δεν είσαστε αυτή την στιγμή σε φάση να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που κάνετε, για αυτό δεν είσαστε σίγουροι αν οι αποφάσεις σας είναι σωστές ή όχι, κυρίως σε θέματα καθημερινής εργασίας. Το Σάββατο θα είσαστε περισσότερο διασπασμένοι και δύσκολοι στο να αντιληφθείτε τις δυστροπίες, όπως τις λέτε εσείς, ενός Διδύμου. Η ενασχόληση σας με τα οικονομικά θέματα μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε άγχος και μεγάλη ευθύνη.


ΖΥΓΟΣ
libra
Η στενή σύνοδος Άρη - Κρόνου στο ζώδιο σας κατά κάποιο τρόπο σας περιορίζει αρκετά γιατί βιώνετε συνέχεια την αναστολή και την δράση συγχρόνως. Είναι δύο ενέργειες που ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε μαζί και αυτό να σας αγχώνει. Για αυτό στις 10/8 -και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο- θα είσαστε αρκετά στρεσαρισμένοι και προβληματισμένοι ακόμα και από την σχέση σας με έναν Ταύρο. Ενώ αντίθετα από το Σάββατο και μετά η αυτή η πιεσμένη ενέργεια θα βρει τρόπο να εκτονωθεί και να διοχετευτεί κατάλληλα και με ισορροπία. Κυρίως το άνοιγμα που θα κάνετε με άλλα άτομα θα σας βοηθήσει μέσω της επαφής να εκτονωθείτε και να νοιώσετε καλύτερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Γενικά ασχολείστε υπερβολικά με τους άλλους και αυτό μάλιστα σας εκπλήσσει γιατί εσείς δεν το συνηθίζετε αυτό. Να είσαστε σίγουροι ότι έχετε αρχίσει να κερδίζετε πολλά πράγματα με το σπαθί σας και την αξία σας. Ένα άτομο από το εξωτερικό σας φροντίζει και σας βοηθάει σε κάποιες δυσκολίες που έχετε. Το Σαββατοκύριακο θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να μοιραστείτε ακόμα και τα πιο βαθιά σας θέματα. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος ο οποίος προσπαθεί να σας κάνει να ανοιχτείτε. Η επαγγελματική σας απομόνωση δεν θα κρατήσει πλέον για πολύ, οπότε να κάνετε υπομονή για λίγο ακόμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είσαστε τα άτομα που έχετε χιούμορ και μεγάλη ευελιξία για αυτό δεν είσαστε ο εαυτός σας όταν είσαστε κατσούφηδες και αγέλαστοι. Αυτό συνήθως το παθαίνεται όταν οικονομικά ζορίζεστε και μάλλον την Παρασκευή θα έχετε κάποια θέματα που θα λυθούν όμως με ένα μαγικό τρόπο. Μπορεί να μην σας δοθεί η λύση όπως ακριβώς την θέλετε, αλλά τελικά θα βρείτε μεγάλη ανακούφιση. Η επαφή με έναν Δίδυμο ή το άνετο και επικοινωνιακό στυλ σας, θα σας δώσει ακόμα και μια μελλοντική συνεργασία που καν δεν την είχατε υπολογίσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε δύσκολα γιατί θα πρέπει να κρατήσετε τις χρυσές ισορροπίες. Από την μια σας ενοχλούν κάποια πράγματα και θέλετε με την πρώτη ευκαιρία να τα ξεφουρνίσετε και από την άλλη κρατιέστε γιατί σκέφτεστε τι θα προκαλέσετε με τις πράξεις σας. Ο Ζυγός σας ζορίζει αλλά τώρα είναι ευκαιρία να δείτε πως πραγματικά είναι η βαθειά σας σχέση. Αν επιβιώσει από τις δύσκολες όψεις, τότε δεν θα έχετε να φοβόσαστε τίποτε. Η αλήθεια όμως είναι αναγκαία για την μεταξύ σας σχέση. Στηρίζεστε οικονομικά στις 10/8. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που σας λέει τα πράγματα με τον όνομά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Είσαστε κάπως συγκρατημένοι γιατί δεν θέλετε να φανείτε αυθόρμητοι ή να τάξετε με την συμπεριφορά σας πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να τα κάνετε. Ο Ταύρος με την συμπεριφορά του σας έχει προβληματίσει και δεν ξέρετε πως ακριβώς θα πρέπει να φερθείτε. Αφήστε τα πράγματα όπως είναι και μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα γιατί θα γίνουν λάθη. Από το Σάββατο τα πράγματα γίνονται καλύτερα και θα έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο εύκολα και πιο άνετα. Κυρίως η άμεση επίλυση ενός θέματος που αφορά σπίτι ή χώρο εργασίας θα σας ενθουσιάσει.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Έχει αρχίσει μια καλή περίοδος για σας, παρόλο που υπάρχουν αρκετές αντιξοότητες και δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα. Το Λιοντάρι είναι στα μέσα και στα έξω αλλά μπορεί να σας μπερδέψει, γιατί είναι μεν σταθερό στις απόψεις του και στην συμπεριφορά του αλλά πολλές φορές γκρινιάζει ότι δεν το καλύπτετε. Οι συζητήσεις και κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό βοηθάνε στην αποσαφήνιση κάποιων καταστάσεων και χρειάζεται από εσάς να είστε σταθεροί στις προσωπικές σας απόψεις. Μια συνεργασία σας μπορεί να σας δυσκολεύει και κυρίως αν είναι σε δημιουργικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί και να χάσετε και τον στόχο σας αφού θα διασπαστείτε σε πολλά και άσχετα θέματα μεταξύ τους. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Τοξότη χρειάζεστε να είσαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στην σχέση σας.


 astrology.gr.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa