Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις κ. Δένδια…


Εφτά «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από το Μπαγκλαντές ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ομοεθνείς τους!

Είναι κοινή διαπίστωση όλων, πως έχει πλέον παραγίνει το κακό μ’ αυτές τις συνεχείς «ρατσιστικές» επιθέσεις. Νέα «ρατσιστική» επίθεση έγινε, λοιπόν, αυτή τη φορά στην Παραλία της Πιερίας!

 Πιο συγκεκριμένα, εφτά (7) νεαροί «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από το Μπαγκλαντές, επέδραμαν στην οικία που διέμεναν τέσσερις (4) ομοεθνείς τους και αφού τους σάπισαν στο ξύλο και τους έβαλαν τα μαχαίρια  στους λαιμούς τους, για να αποκαλύψουν που κρύβουν το χρήμα, τους βούτηξαν τελικά 4.700 ευρώ (πάνε καλά οι δουλειές για τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.», ακόμα και εν καιρώ κρίσης…) κι εξαφανίστηκαν.

Τα θύματα της ληστρικής επίθεσης κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους τέσσερις εκ των δραστών και αναζητεί και τους υπόλοιπους τρεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή τη φορά δεν την πάτησε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν.  Δένδιας, όπως σε ανάλογη περίπτωση ληστείας Μπαγκλαντεσιανού από ομοεθνείς τους, που έγινε προ ημερών στην Ηλεία, γιατί οι υφιστάμενοί του τον ενημέρωσαν αμέσως για την ταυτότητα των δραστών. 
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, ο υπουργός μονολόγησε εμφανώς προβληματισμένος: Γιατί μας τα κάνουν αυτά; Γιατί μας εκθέτουν έτσι; Κι απάνω που φτιάξαμε την υπηρεσία «για την καταπολέμηση του ρατσισμού»…
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa