Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο,σήμερα Κυριακή...;



Κριός

Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Ταύρος

Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

Καρκίνος

Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι παραμένετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα έχετε απολαβές παρά τα μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος γαι να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Λέων

Ο  οικονομικός  τομέας  είναι  αυτός  που  θα  σας  απασχολήσει  έντονα  αυτήν  την  περίοδο. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Παρθένος

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Τοξότης

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχομένως να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Αιγόκερως

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Ιχθείς

Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.


ΠΗΓΗ: zodia123.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa