Η Χρυσή Αυγή μοίρασε τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες" - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Πάνω από δύο τόνους πατάτες και τρόφιμα διένειμε δωρεάν η Χρυσή Αυγή στην πλατεία Συντάγματος, παρόντων των βουλευτών του κόμματος.
"Δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα, ζητάμε μόνο να είναι Έλληνες", δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη ΝΕΤ. "Δίνουμε προτεραιότητα σε ανέργους και πολυτέκνους αρκεί να είναι Έλληνες", τόνισε ο βουλευτής.
  
Άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στις ουρές που σχηματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν σακούλα  με τρόφιμα "εξαιρετικής  ποιότητας", όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν στελέχη του κόμματος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε αναξιοπαθούντες Έλληνες (άνεργους, πολύτεκνους, άπορους).
Μάλιστα, το κόμμα αγνόησε την ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, η οποία αναφέρει ότι"ο δήμος Αθηναίων δεν παραχωρεί πλέον την πλατεία Συντάγματος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε κανέναν φορέα ή κόμμα διότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεων. Για αυτό και ο ίδιος ο δήμος Αθηναίων επέλεξε το Πεδίον Άρεως για να δώσει τρόφιμα στις 20 Ιουνίου του 2012".
  
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa