Σοκ στην Κω:Πα-Τέρας Σακάτεψε στο ξύλο την μικρή του κόρη..Την χτυπούσε ακόμα και με πλακάκια..!!


Σοκ στην Κω όπου από το Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί σήμερα  ένας πα-τέρας που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι, ενώ  βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ξυλοκόπησε αλύπητα την 12χρονη κόρη τους με αποτέλεσμα η μικρή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με  την καταγγελία, αλλά και με  όσα προέκυψαν από την εξέταση  που έκαναν οι γιατροί στο  ανήλικο κορίτσι, ο αδίστακτος γονιός δεν αρκέστηκε να χτυπάει με τα χέρια του την κόρη του σε όλο της το σώμα, αλλά και της χτυπούσε το κεφάλι στα πλακάκια του λουτρού!
Το 12χρονο θύμα της ενδοοικογενειακής βίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω με μεγάλες πληγές και μώλωπες στο κεφάλι, το λαιμό και την πλάτη και χρειάστηκε να παραμείνει για μία νύχτα ώσπου να συνέλθει από τα τραύματα.
 Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία για τον βάναυσο τραυματισμό και στη συνέχεια η μητέρα της μικρής κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.
Μάλιστα, πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους μαζί με το κοριτσάκι, στο οποίο παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε η απρόκλητη επίθεση του πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι αλλοδαποί και βρίσκονται παράνομα στην χώρα.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa