Τι κρύβουν σήμερα τα Ζώδια....



ΚΡΙΟΣ

Κάπως μπορείτε να ανασάνετε και να νοιώσετε πιο ελεύθεροι και «αεράτοι». Ο ρόλος ενός φίλου σας θα είναι πολύ θετικός για σας. Ο Υδροχόος μπορεί να αφήσει το φιλικό του στυλάκι και να σας δείξει τα αληθινά του συναισθήματα. Η βοήθεια που μπορεί να πάρετε από την οικογένειά θα σας δημιουργήσει ασφάλεια και σιγουριά. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες βιώνετε ακόμα την πίεση του Κρόνου, αλλά μπαίνετε συγχρόνως και σε κάποιο καλούπι το οποίο σας υποχρεώνει να μην είστε τόσο παρορμητικοί αλλά και τόσο επιπόλαιοι σε κρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αναγκαίο να γίνετε φιλικοί και προοδευτικοί κι αυτό σας φέρνει σε μια αναστάτωση. Από την άλλη, η συνεργασία και η επαφή με έναν Σκορπιό σας υποχρεώνει να κάνετε τα λόγια σας πραγματικότητα. Μπορεί να ζοριστείτε, λόγω κάποιων συνθηκών που δεν μπορείτε εσείς να ελέγξετε όπως θέλετε αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε, αν σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνο εσείς που έχετε το ίδιο πρόβλημα και ότι υπάρχουν λύσεις που εσείς εξαιτίας της απολυτότητας ίσως δεν έχετε σκεφτεί.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε επικεντρωμένοι σε κάποια οικονομικά θέματα ή ακόμα και μια συνεργασία που σας δημιουργεί κωλύματα. Με μαεστρία και υπομονή θα αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα. Εξάλλου έχετε και τον Δία στο ζώδιό σας και, αν σκεφτείτε θετικά και προσπαθήσετε, τα πράγματα αμέσως αλλάζουν. Στο χέρι σας είναι η αναβάθμισή σας και μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει και να σας μελαγχολεί. Μπορεί να νοιώσετε ενοχές ξαφνικά ή υπερβολικά υπεύθυνοι - αυτό ίσως να είναι υπερβολή και να σας το δημιουργεί παραπάνω ένας Αιγόκερως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι να ασχοληθείτε και με τους άλλους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Από αυτό έπονται συνεργασίες, συμφωνίες αλλά και καταστάλαγμα κοινών ιδεών. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σάς φέρνει σίγουρα μια εύνοια και μία εξωτερίκευση για αυτό κατά βάθος είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε αλλά και να συγχωρήσετε ακόμα και άτομα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε ακόμα στην μέση μια σχέσης στην οποία χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες και γερά ηνία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Οικονομικά, έχετε ξεκινήσει να βρίσκετε ευκαιρίες που θα σας ανταμείψουν.

ΛΕΩΝ

Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πράγματα και κυρίως η καθημερινότητά σας. Αλλά τώρα θα βγάλετε δουλειά για πολλές ημέρες, αν συντονιστείτε και δεν νοιώσετε ότι όλες αυτές οι δουλειές σας μιζεριάζουν. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες και όλο και περισσότερο ασχολείστε με αυτά τα θέματα. Πάντως είστε έτοιμοι να δώσετε μάχες και να κερδίσετε. Κυρίως εσείς που πηγαίνετε ταξίδια και έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και επαφές ακόμα και με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε καλά και γεμίζετε τις μπαταρίες σας, αφού βρίσκετε διέξοδο και λύσεις στα πιο πολλά πρακτικά σας θέματα. Παρόλο που μπορεί να σας βασανίζει μια σχέση γιατί νοιώθετε ότι πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες, έχετε προστασία και από φίλους και από άλλα άτομα που παίρνουν το μέρος σας και σας δίνουν δύναμη να προχωρήσετε. Σίγουρα, σας ενδιαφέρει η κατάστρωση ενός νέου σχεδίου και οι οικονομικές σας ευκαιρίες θα είναι πολύ περισσότερες από παλιά.

ΖΥΓΟΣ

Ζορίζεστε γιατί οι οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σας φέρουν και αντιμέτωπους με κάποια προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Σίγουρα ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας επιφορτίσει και επιτέλους χρειάζεται από εδώ και πέρα να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα λύσετε το θέμα ριζικά. Ευτυχώς, κατέχετε το χάρισμα της επικοινωνίας και της διπλωματίας κι όλο και κάτι θα βρείτε για να ξεφύγετε από το μόνιμο αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκετε ανταπόκριση σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Όταν οργανώνεστε και δουλεύετε με πειθαρχία και οργάνωση πετυχαίνετε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πολλά πράγματα. Γενικά, το ξέρετε πολύ καλά πόσο επιδέξιοι είστε, αρκεί να μην αφήνεστε σε μαύρες σκέψεις και αρνητισμό γιατί από εκεί δεν βγάζετε άκρη. Παρατηρήστε τον εαυτόν σας: αρκετές φορές βρίσκετε ένα πρόβλημα για να σας τυραννάει και ασυνείδητα χαρίζετε την ενέργειάς σας σε αυτό, χωρίς να το καταλάβετε. Προσπαθήστε να αλλάξετε και να σκεφτείτε την ζωή σας όμορφη και φωτεινή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναγνωρίζετε την οικονομική αξία πολλών πραγμάτων. Σίγουρα θα συζητήσετε για οικονομικά με κάποια άτομα που συναλλάσσονται συνέχεια και είναι μέσα στο παιχνίδι. Μια βοήθεια από το εξωτερικό θα σας τονώσει αρκετά. Επίσης, οι συζητήσεις με ένα Λιοντάρι θα σας φέρουν πιο κοντά και μπορεί επιτέλους να λύσετε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί. Νέα ενδιαφέροντα θα σας απασχολήσουν και θα σας βάλουν σε σκέψη για την μέχρι τώρα δράση σας. Ίσως να αναθεωρήσετε αρκετά από τα πράγματα που ήδη έχετε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε μέσα σας δυνατοί, παρόλο που έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά πρακτικά προβλήματα τα οποία σας αναστατώνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βρείτε μπροστά σας τοίχο και ανατροπές των σχεδίων σας. Να θυμάστε ότι όλα θα γίνουν, αν δεν πάθετε πανικό και αν δεν είστε πολύ αυστηροί με τους γύρω σας. Ο Δίδυμος και ο Ζυγός σας δίνουν πολλές λαβές για να συγκρουστείτε μαζί τους. Με αγάπη όλα μπορούν να λυθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναχικότητα και η έλλειψη ενδιαφέροντος που μπορεί να νοιώσετε για όλα γενικά τα πράγματα μπορεί για λίγο να σας κάνει να απομονωθείτε και να αναζητήσετε τη χαμένη σας ταυτότητα. Ευτυχώς όμως, υπάρχει ένα Λιοντάρι που σας υπενθυμίζει την αξία σας και την μοναδική σας ύπαρξη. Σίγουρα από αυτό θα έρθετε πιο κοντά αλλά και μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε σοβαρή απόφαση για να γίνει πιο επίσημη η σχέση σας. Τα οικονομικά σας εξαρτώνται και από κάποιες συνεργασίες και κυρίως με έναν Σκορπιό.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε προ τετελεσμένων γεγονότων οπότε έχετε χαλαρώσει και νοιώθετε ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Η συντροφικότητα για σας είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν όρια και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ζυγό, όμως θα διδαχτείτε από την στάση του και την συμπεριφορά του. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και ένα ακίνητο μπορεί να περιέλθει εύκολα στα χέρια σας. Μην αφήνετε συζητήσεις στην μέση και κυρίως με ένα Λιοντάρι.

Πηγη: astrology.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa