Βιντεοσκοπούσε κρυφά την πρώην γυναίκα του...


​Στην αρχή ήταν ζευγάρι αλλά μετά κάτι πήγε στραβά και χώρισαν. Έτσι ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε η διαζευγμένη γυναίκα από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Γιατί μία απλή και φυσιολογική μέρα κάλεσε στο σπίτι της έναν ειδικό για να ελέγξει την εγκατάσταση του εξαερισμού στην σοφίτα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κρεβάτι της.
Η γυναίκα τον τελευταίο καιρό διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ένταση του κρύου αέρα.
Ο ειδικός κάνοντας έναν πρώτο έλεγχο διαπίστωσε ότι αντί για καλώδια και μοτέρ στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε ένα μικρό laptop σε λειτουργία και μάλιστα με την βιντεοκάμερα ανοιχτή 24ώρες το 24ωρο!
Αν και σοκαρισμένη η γυναίκα, το πήρε και το έκανε «φύλλο και φτερό» και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν μπαίνοντας στον φάκελο My Pictures βρήκε δεκάδες βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες φρόντισε να τις συμπεριλάβει στην δικαστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του 42χρονου πρώην συζύγου της.
Από την πλευρά του ο σύζυγος δήλωσε στο δικαστήριο ότι το μετάνιωσε ενώ εξήγησε ότι το μόνο που επιθυμούσε ήταν να βλέπει την πρώην του σύζυγο γυμνή!
Μάλιστα ο δικαστής απορούσε και για αυτό τον ρώτησε πως μπόρεσε και είχε σε λειτουργία τον υπολογιστή για 9 συνεχόμενους μήνες.
Και ο ματάκιας πρώην σύζυγος απάντησε ότι τον φόρτιζε κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι για να δει τα παιδιά τους.
Τώρα μετανιωμένος για την πράξη του,της ζήτησε συγνώμη και το μόνο που περιμένει είναι η ποινή του.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa