Το "κτήνος"...Αυτή είναι η ονομασία της λιμουζίνας του Ομπάμα


The Beast, το κτήνος. Αυτή είναι  η κωδική ονομασία  της λιμουζίνας του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που διαθέτει θωράκιση τανκ και δεν «μασάει» μπροστά σε σφαίρες ακόμη και πυραύλους. Με σασί από…φορτηγό η λιμουζίνα της General Motors διαθέτει σε όλο0 το αμάξωμα θωράκιση από μίγμα τιτανίου,  ατσαλιού και αλουμινίου πάχους 8 ιντσών με αποτέλεσμα η κάθε πόρτα να ζυγίζει όσο μια πόρτα αεροσκάφους Boeing 757.
Τα λάστιχα έχουν επένδυση από κέβλαρ και αν κάποιος τα καταστρέψει υπάρχει η δυνατότητα το αυτοκίνητο να κινηθεί μόνο με τις ειδικές ζάντες.
Υπάρχει  ακόμη ειδικό σύστημα πυρόσβεσης, παροχή οξυγόνου για τους επιβάτες ,ιατρικά εργαλεία ακόμη και φιάλη με αίμα ίδιας ομάδας με του Μπάρακ Ομπάμα. Μπροστά και πίσω υπάρχουν κάμερες νυχτερινής όρασης, οπλοπολυβόλα ακόμη και εκτοξευτήρες δακρυγόνων.  
Υπάρχουν ακόμη όλα τα σύγχρονα συστήματα τηλεπικοινωνιών και δορυφορικών συνδέσεων. Όμως εκτός από αυτά το  υπερθωρακισμένο αυτοκίνητο διαθέτει καιάλλα όπλα που δεν έχουν γίνει γνωστά για ευνόητους λόγους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa