Το πάθος του Λάζαρου και το "καυτό" 9ημερο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...


Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μάλαγα το βράδυ της Τετάρτης στο "Λα Ροσαλέδα" χωρίς άγχος από τη στιγμή που ο βασικός στόχος της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει επιτευχθεί με την εξασφάλιση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Όμως οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που θα σημάνει την οικονομική σωτηρία της ΠΑΕ και θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό στο ξεκίνημα της σεζόν, δίνοντας μάλιστα και την ευκαιρία στη διοίκηση να κάνει μια καλή μεταγραφή εώς τις 31 Αυγούστου.
 
Πάθος, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάθος, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση στα 90 λεπτά για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τα λάθη είναι απαγορευτικά, ενώ καλείται να σκοράρει στην Ισπανία για να αυξήσει τις ελπίδες του για πρόκριση.
Πάθος σαν αυτό που βγάζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι απαφασισμένος να εξελιχθεί στον ηγέτη του εφετινού Παναθηναϊκού. Ο διεθνής μέσος ξεπέρασε σε διάστημα τριών ημερών το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής και ο ίδιος νοιώθει καλά και θέλει να παίξει, όπως σας αναφέραμε και στο ρεπορτάζ της Δευτέρας.
 
Ο Λάζαρος και οι επιλογές
Η συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου θα κριθεί στην αποψινή τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και ο 26χρονος παίκτης διεκδικεί με τους Φορναρόλι και Τοτσέ τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι 10 της "πράσινης" 11αδας θα είναι οι Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Μαυρίας και Σισοκό.
Σε 9 μέρες ο Παναθηναϊκός θα δώσει 4 καθοριστικά παιχνίδια, την Τετάρτη με τη Μάλαγα στην Ισπανία, το Σάββατο με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την επόμενη Τρίτη η ρεβάνς με τους Ισπανούς και την επόμενη Παρσκευή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
 
Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη...
Παιχνίδια που θα κρίνουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός αλλά θα καθορίσουν και το ξεκίνημα του στο νέο πρωτάθλημα, με τους "πράσινους" να μπαίνουν στη Σούπερ Λίγκα με -2 λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επομένως δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa