Πάνω από 150 Αστυνομικοί «Χτενίζουν» την Πάρο για τον φόνο του 45χρονου


«Χτενίζουν» την Πάρο, αλλά και τη γειτονική Αντίπαρο 150 άνδρες της Αστυνομίας στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες τους ληστές της τράπεζας και δολοφόνους του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, πρώην συζύγου της μιας από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου.

Ενα από τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι οι τέσσερις δράστες να μην διέφυγαν με ταχύπλοο προς τη Νάξο, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά να παρέμειναν στην Πάρο.
Ετσι στο νησί αλλά και στη γειτονική Αντίπαρο αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες αστυνομικός κλοιός με έλεγχο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με μπλόκα στους δρόμους και ελέγχους του λιμενικού στις γύρω θαλάσσιες περιοχές, ενώ γίνονται και συνεχείς προσαγωγές αλλοδαπών και Ελλήνων υπόπτων.
Ελεγχοι γίνονται και σε γειτονικά νησιά, αλλά και στην περιοχή του Αμπελά, όπου βρέθηκε καμένο το ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους, ενώ ερευνάται και ο τρόπος άφιξης των δραστών στο νησί, τα τυχόν καταλύματα που είχαν και γενικότερα οι κινήσεις τους.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίζουν πολλές ομοιότητες με τη ληστεία που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες, με λεία περίπου 500.000 ευρώ, αφού και τότε οι δράστες ήταν τέσσερις, είχαν στόχο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας, ενώ είχαν ακριβώς και την ίδια τουριστική περιβολή. Ωστόσο στις δύο ληστείες υπάρχουν και σημαντικές διαφορές.
Υπενθυμίζεται ότι στις 8.20 το πρωί τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο και αφού πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία (45.000 ευρώ) προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν περαστικός από το σημείο εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε να τους καταδιώξει. Τότε ένας εκ των ληστών σταμάτησε γύρισε και ουσιαστικά τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa