Αστέρας Τρίπολης-Μαρίτιμο 1-1


Σε μια εβδομάδα στη Μαδέιρα...


ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει με στόχο τη νίκη


Οι Αρκάδες μπορεί να πήραν προβάδισμα με το υπέροχο γκολ του Ράγιος, όμως έκαναν δύσκολη την ζωή τους και την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Europa League αφού ήρθαν ισόπαλοι με την Μαρίτιμο 1-1. Ο Φιντέλις έβαλε το γκολ των Πορτογάλων, οι οποίοι ήταν καλύτεροι. Μέτρια η ομάδα του Τσιώλη, έκανε ελάχιστες φάσεις χωρίς να πετύχει κάτι σπουδαίο. 


Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, όμως οι συνεχόμενες οδηγίες του, όρθιου στο πρώτο ημίχρονο, Τσιώλη δεν άλλαξαν δραματικά την κατάσταση. Τόσο ο Ράγιος, όσο και Φραγκουλάκης, οι οποίοι ήταν οι πιο δημιουργικοί παίκτες του Αστέρα έμειναν αθόρυβοι χωρίς να τροφοδοτήσουν τον Περόνε στην κορυφή της επίθεσης. 


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σανκαρέ να φέρει στον άξονα τον Κουρμπέλη και τον Ράγιος να αντικαθιστά τον Φραγκουλάκη και φυσικά τον Αστέρα να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Μάλιστα λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ από τον Ισπανό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Σαλίν και πλάσαρε μπροστά από τους αμυντικούς των Πορτογάλων. 


Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Αστέρας έριξε και πάλι την απόδοσή του και η Μαρίτιμο κέρδισε εκ νέου μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Σε μια κακή στιγμή του Ουσέρο, ο Φιδέλις το εκμεταλλεύτηκε, πήρε την μπάλα, προσπέρασε τους αργούς Σανκαρέ και Χουανίτο μπήκε και πλάσαρε τον Μπαντή για να κάνει το 1-1. 


Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν μπορεί να αφήνει πικρία στον Αστέρα για το αποτέλεσμα καθώς η εμφάνιση των παικτών του Τσιώλη δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa