«Το πε το πε ο παπαγάλος» και έβαλε σε μπελάδες τον ιδιοκτήτη (Video)

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που εκλήθησαν να απευθύνουν σύσταση σε έναν αθυρόστομο και θορυβώδη κάτοικο της Γλασκόβης, όταν συνειδητοποίησαν ότι ο «ένοχος» δεν ήταν άνθρωπος, αλλά παπαγάλος. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Πέπε, ενός παπαγάλου από τον Αμαζόνιο, μετά από τα παράπονα ενός γείτονα, για το απρεπές λεξιλόγιο και τον θόρυβο που ακουγόταν συνεχώς από το σπίτι. 

Όπως τους είπε ο ιδιοκτήτης του Πέπε, ο παπαγάλος έμενε μέχρι πρόσφατα σε ένα γραφείο ραδιοταξί και συνήθως έλεγε διαδρομές και τις συνηθισμένες φράσεις που λένε οι τηλεφωνήτριες των ραδιοταξί, αλλά που και που έλεγε και ορισμένες λέξεις «του δρόμου». 

Ο ιδιοκτήτης του πτηνού Τζον Μακ Άλιντερ δήλωσε ότι όταν πήρε τον Πέπε του είπαν ότι δεν μιλά πολύ, αλλά πολλές φορές ο Πέπε δεν σταματά να μιλά και όπως είπε ο Τζον, είναι σαν να ζεις μέσα σε γραφείο εταιρίας ραδιοταξί. 

Ο Τζον σημειώνει ότι ο Πέπε ενδεχομένως να βρίζει λόγω του άγχους που του προκάλεσε η αλλαγή περιβάλλοντος και για το λόγο αυτό του δίνει ορισμένες σταγόνες, προκειμένου να τον ηρεμήσει. 

Η αστυνομία απηύθυνε σύσταση στον ιδιοκτήτη και δεν έλαβε κανένα μέτρο εναντίον του πουλιού...

Για τον Τζον, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ο Πέπε είναι η συντροφιά του.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa