Χαλάει την πιάτσα:Βουλευτής της Χ.Α. έδωσε όλο του τον πρώτο βουλευτικό μισθό σε δωρεάν τρόφιμα για ΕΛΛΗΝΕΣ(VIDEO)


Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής κ.Ευστάθιος Μπούκουρας μαζί με τους συναγωνιστές του,έκανε πράξη αυτά που είχε δεσμευτεί προεκλογικά. 


Συγκεκριμένα στις 18/7/2012 και ώρα 6:00 μ.μ στην πλατεία περιβολάκια της Κορίνθου έγινε δωρεάν διανομή τροφίμων πρώτων αναγκών όπως ελαιόλαδο,μακαρόνια,φασόλια,λεμόνια,γάλατα και πατάτες στους Έλληνες πολίτες της Κορίνθου που αντιμετωπίζουν την ανεργία και την φτώχεια. Το πλήθος του κόσμου που κατέφθασε στην πλατεία 
ήταν τετρακοσίων ατόμων και πλέον,τα οποία και παρέλαβαν την βοήθεια της Χρυσής Αυγής έχοντας μαζί τους μία ταυτότητα,οικογενειακή κατάσταση και κάρτα ανεργίας. 


Στο πλευρό του πυρήνα Κορίνθου λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η.Παναγιώταρος ως ένδειξη συμπαράστασης στους Έλληνες Πολίτες που το κράτος ταλαιπωρεί τόσο άσχημα. Τέλος ,λίγο αργότερα περίπου στις 8:00 μ.μ ενημερωθήκαμε πως μία συνελληνίδα μας βρισκόταν στο Γ.Νοσοκομείο Κορίνθου και χρειαζότανε δέκα φιάλες αίμα.


 Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής κ.Ευστάθιος Μπούκουρας άμεσα κινητοποίησε δέκα άτομα του πυρήνα ως εθελοντές αιμοδότες .


 Όταν ο φτάσαμε στο νοσοκομείο,η κατάσταση ήταν άσχημη,καθώς υπήρχε για άλλη μια φορά έλλειψη προσωπικού και ιατροφαρμακευτικών υλικών,ενώ τελικώς η αιμοδοσία αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί καθώς λόγω ώρας σύμφωνα με τους όρους της ιατρικής δεν επιτρεπόταν να γίνει η αιμοδοσία.το απόγευμα.
http://xrushaughpurinaskorinthou.blogspot.gr/2012/07/1872012.html


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa