Το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα από την κόλαση του Ντένβερ - Δείτε τι έγραψε στο Twitter

Η ταλαντούχα αθλητικογράφος Jessica Ghawi είναι ένα από τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Ντένβερ του Κολοράντο.
Λίγα μόλις λεπτά πριν από την προβολή της ταινίας έγραψε το τελευταίο της μήνυμα στο Twitter: «H ταινία ξεκινά σε είκοσι λεπτά»
Η ειρωνεία είναι ότι στο  προσωπικό της blog είχε γράψει λίγες μέρες πριν ότι είχε γλυτώσει από τα πυρά ενός άλλου μανιακού σε εμπορικό κέντρο του Τορόντο στις 2 Ιουνίου.
 Ένα από τα μηνύματα που είχε γράψει τότε είναι : «Κάθε φορά λέω ότι κάθε λεπτό που ζούμε είναι ευλογία. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να το θεωρώ ως κάτι δεδομένο κάθε αγκαλιά από ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάθε χαμόγελο που μοιραζόμαστε με φίλους. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα δώρο και έχω καταλάβει πόσο ευλογημένη είμαι για κάθε δευτερόλεπτο που ζω»
Τα υπόλοιπα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα ενώ οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνει ανέστειλαν για μερικές ημέρες την προεκλογική τους εκστρατεία ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα που χάθηκαν.
Μετά τις πρώτες δηλώσεις του ο Μπαράκ  Ομπάμα έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστιες για έξι ημέρες οι αμερικανικές σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια , τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και τις αμερικανικές διπλωματικές αποστολές.
Το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα από την κόλαση του Ντένβερ- Τι έγραψε στο Twitter
Το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα από την κόλαση του Ντένβερ- Τι έγραψε στο Twitter
Το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα από την κόλαση του Ντένβερ- Τι έγραψε στο Twitter
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa