Για όσους είδατε τον Αγώνα... Βίγια και Πουγιόλ με το κινητό στο χέρι...!!Ανέβαζαν φωτο και σχόλια στο Twitter..Δείτε τα!!

-Ουκ ολίγα τα συγχαρητήρια μηνύματα από τον αθλητικό κόσμο στο twitter για τους εκ νέου πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να θεωρούν δεδομένη την κατάκτηση του τίτλου από τους Ίβηρες, από τη στιγμή που ο Τιάγκο Μότα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας.
Ο Ισπανός μπασκετμπολίστας των Λέικερς, Πάου Γκασόλ, έγραψε: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Συγχαρητήρια! Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας! Ζούμε μια ιστορική
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής (νυν της Τσίβας στις ΗΠΑ), Χουάν Πάμπλο Άνχελ, έγραψε: "Η Ισπανία κατέκτησε το Euro 2012. Συγχαρητήρια. Αυτή η γενιά των παικτών συνεχίζει να γράφει ιστορία, 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο!"


Ο Ισπανός άσος της Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, από την εξέδρα του Ολιμπίνσκι έγραψε: "Μοναδικοί, ανεπανάληπτοι, ιστορικοί... Ισπανία!".O πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, ΛεΜπρον Τζέιμς, έγραψε: "Αυτή η Ισπανία πέφτει πολλή στην Ιταλία! Άουτς".
Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πουγιόλ που βρισκόταν μαζί με τον Βίγια στην εξέδρα του Ολιμπίνσκι, αρκέστηκε να πει "συγχαρητήρια", αναρτώντας και μια φωτογραφία μέσα από το γήπεδο με τους συμπατριώτες του να σηκώνουν την κούπα.
Ο Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρανταμέλ Φαλκάο, έγραψε: "Συγχαρητήρια στον Τόρες και όλη την Ισπανία για την κατάκτηση του τροπαίου".
Ο πρώην Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Σεβίλλης, Χουάν Κάλα, έγραψε: "Σε αυτό το Euro, η Ισπανία δίδαξε επαγγελματισμό, αξίες και έδειξε τις ικανότητές της που είναι πολύ μεγάλες".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa