Απολογείται o 21χρονος υπαξιωματικός που παρέσυρε και τραυμάτισε τα δίδυμα παιδάκια στο κέντρο της Αθήνας. [ΒΙΝΤΕΟ]



Απολογείται αυτή την ώρα ενώπιον της ανακρίτρια του Ναυτοδικείου Πειραιά ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος το πρωί της Πέμπτης παρέσυρε και τραυμάτισε με τη μοτοσικλέτα του μια μητέρα και τα δίδυμα παιδιά της στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την απολογία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά
, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.
Τα δίδυμα, ηλικίας 7 ετών, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο «Παίδων» σε κρίσιμη κατάσταση. Το κοριτσάκι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας αγοριού, που παραμένει διασωληνωμένο.
Σημειώνεται ότι το αγοράκι, λόγω της βαρύτητας της κατάστασής του, είχε διασωληνωθεί από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στον τόπο του ατυχήματος, ενώ η δίδυμη αδελφή του διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο.
Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης των παιδιών και των αναγκών που προκύπτουν από αυτή, το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση για αίμα.
Η μητέρα τους νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, όπου αργά το μεσημέρι της Πέμπτης υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση της ρήξης σπληνός. Η άτυχη γυναίκα φέρει πολλές κακώσεις, αλλά επικοινωνεί με το περιβάλλον και οι γιατροί εκτιμούν ότι παρότι βρίσκεται σε βαριά κλινική κατάσταση, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa