H απολογία του ξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου στον ανακριτή...



Διαβάστε τα κυριότερα σημεία από την απολογία του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα, στον ανακριτή. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα στον Ακη Τσοχατζόπουλο μετέφεραν οι Γιάννης Σμπώκος κα Γιάννης Mπέλτσιος, ενώ προσθέτει πως «ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είναι οι Α. Τσοχατζόπουλος, Καμπούρογλου (TOR m1), Al Sayad Fauad και Ντίνος Μιχαηλίδης, πρώην ΥΠΕΞ Κύπρου».

Ως τελικούς αποδέκτες χρημάτων τνω χρημάτων ονομάτισε τους Α. Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο, ενω εμπλέκει και τον συνεργάτη Α. Τσοχατζόπουλου, Ι. Μπέλτσιο.

Εμπλέκει ακόμα την πρώην, αλλά και τη νυν συζύγο του Τσοχατζόπουλου, λέγοντας ότι "γνώριζαν τα πάντα".

Επίσης, περιγράφει την πορεία για τη σύσταση των off shore εταιρειών, μέσω των οποίων κινήθηκαν οι μίζες, υποστηρίζοντας ότι "μεγάλα χρηματικά ποσά μετέφερε σε τσάντες πολύ συχνά ο Ι. Σμπώκος".

Ισυρίζεται ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος "κατέβαλε προσπάθειες να εκλέγεται βουλευτής και να εξασφαλίζει ασυλία δαπανώντας πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους, από την Κύπρο, τσιγγάνους καθώς και για διάφορες παροχές όπως αγορά εισιτηρίων του ΠΑΟΚ".

Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρεται και στο πρόβλημα υγείας του λέγοντας ότι "ο Τσοχατζόπουλος τον βοήθησε, αλλά εκτιμά ότι ήταν υστερόβουλες οι ενέργειές του καθώς το πραγματικό ενδιαφέρον ήταν να μην πεθάνει και δεν προλάβει να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa