H Πρόγνωση του Καιρού αναλυτικά...[ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]



Ένα όμορφο τριήμερο έρχεται, με καιρικές συνθήκες που ευνοούν σύντομες εξορμήσεις σε παραλίες και με τον άνεμο σύμμαχο για όσους Paraskevi2θέλουν να ταξιδέψουν σε νησιά. Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο ήλιος κυριαρχεί στο τοπίο, όμως η ζέστη σύντομα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Καθημερινά η θερμοκρασία θα ανεβαίνει για το επόμενο διάστημα, καθώς θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα ζεστάνουν όλη την ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Paraskevi3Πιο αναλυτικά την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και πιθανόν να σημειωθούν σύντομες μπόρες σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και Θράκης. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 16..38 τοπικά στα βόρεια και θα φτάσει τους 37 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τους 34 στα νότια παράλια της Κρήτης και τους 32 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 και στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.Paraskevi4
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23..37 βαθμούς και στα ανατολικά προάστια η μέγιστη τιμή το μεσημέρι θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι στον Ευβοικό θα είναι βόρειοι και στο Σαρωνικό μεταβλητοί Paraskevi53-4 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το απόγευμα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21..36 βαθμούς Κελσίου, η μέγιστη τιμή στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι στο Θερμαικό θα είναι νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ.
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝSabbato6
Το Σάββατο η μέρα θα είναι ηλιόλουστη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της χώρας. Πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα στην Μακεδονία και την ανατολική Θράκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 34 η μέγιστη το μεσημέρι στο Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο μέχρι 6 και πρόσκαιρα στο Καρπάθιο 7 μποφόρ.
Kyriaki7Την Κυριακή θα έχουμε αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τους 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στις ίδιες εντάσεις ,μέχρι 6 και 7 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.


Πρόγνωση καιρού για 06072012 από tragiko-com

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa