Και νέα πισίνα στον Κορυδαλλό...και όχι μόνο!! Δείτε τις φωτογραφίες


Στην απόφαση για "ξήλωμα" της πισίνας που βαφτίζεται βέβαια "συντριβάνι" από το τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι απάντησαν με ανάρτηση φωτογραφιών στην ιστοσελίδα τους από άλλη πισίνα που έχει κατασκευαστεί σε άλλο σημείο των φυλακών.
Θέλοντας να δείξουν πως οι επίμαχες κατασκευές δεν ήταν οι μόνες που έχουν γίνει στις φυλακές, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους φωτογραφίες από άλλη πισίνα που βρίσκεται στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού τα τελευταία 15 χρόνια.
Με τίτλο "Αποκάλυψη τώρα: Και άλλη "πισίνα" στον Κορυδαλλό!!!", το Σωματείο Εργαζομένων Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού παραθέτει μία σειρά από φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η ειρωνική διάθεση δεν λείπει φυσικά από τις λεζάντες που πλαισιώνουν τις νέες, που σύντομα θα γίνουν επίμαχες, φωτογραφίες.
"Απαράδεκτο, δεν υπάρχουν σεζλόγνκ και ομπρέλες... Πλησίον της "πισίνας" βρίσκεται μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου... Τι λέει γι' αυτό η γενική γραμματεία αθλητισμού;", είναι ένα από τα σχόλια που κάνουν.
Σε άλλη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ναΐσκος-πιστό αντίγραφο της Αγιά Σοφιάς, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διερωτώνται "τι κάνει η πολεοδομία γι' αυτό".
Όσο πάλι για το γήπεδο ποδοσφαίρου; "Γήπεδο ποδοσφαίρου με κανονικά δοκάρια και δίχτυα, τι κρύβεται από πίσω; Μήπως ετοιμάζεται η απόδραση των 11;", το σχόλιό τους με παραπομπή στην επιτυχημένη ταινία.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχουμε και νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και υπουργείο...
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa