Κρίσιμη μέρα για Φορναρόλι, Κουίνσι στον Παναθηναϊκό

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό τόσο στο θέμα απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι όσο και στο θέμα παραμονής του Κουίνσι στους πράσινους.



Όσον αφορά τον πρώτο από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Μπρούνο Φορναρόλι το θέμα της απόκτησης του, όσο μπερδεμένα και αν είναι τα δικαιώματα του, έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ο Παναθηναϊκός μας συνήθισε την φετινή μεταγραφική περίοδο να κάνει μαζεμένες τις κινήσεις του και από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, ώστε ο Παραγουανός να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού.


Ο Παραγουανός άσος βρίσκεται στην Ιταλία όπου την Πέμπτη η Σαμπντόρια έχει την πρώτη της προπόνηση για την νέα σεζόν και δεν αποκλείεται το θέμα του να ξεκαθαρίσει ακόμα και στην διάρκεια της ημέρας.


Να τονίσουμε πως στον Παναθηναϊκό ψάχνονται ακόμα και για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή όπως έγινε τελικά με τον Πίντο αλλά και τον Βελάσκες και όχι για την παραχώρηση του ως δανεικό. Καθώς έτσι ίσως μπει ένα θετικό τέλος στην υπόθεση του ακόμα πιο γρήγορα.


Απαντάει ο Κουίνσι


Αναφορικά με τον Κουίνσι οι πράσινοι περιμένουν την Πέμπτη (12/7) την απάντηση του Γκανέζου στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.


Στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού υπάρχει αισιοδοξία πως ο Κουίνσι θα πει το "ναι" και έτσι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια του Φερέιρα θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.


Όσον αφορά τον Κουίνσι όμως θα πρέπει να σημειώσουμε πως την Τετάρτη ο μάνατζετ του βρέθηκε στην Γερμανία για να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Φορτούνα Ντίσελντορφ που ενδιαφέρονται και αυτοί για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


Οπότε ο πιο πιθανό είναι ο Κουίνσι να ζυγίσει τα δεδομένα την Πέμπτη το πρωί βάζοντας κάτω και τις δυο προτάσεις και εν συνεχεία να αποφασίσει για το αν θα επιλέξει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό έχοντας φυσικά μπροστά του και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ ή αν θα επιλέξει να πάει σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα.

sport24

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa