Ιδανικές συνθήκες για Ολυμπιακό


Την πρώτη του προπόνηση στην Πορτογαλία έκανε απόψε ο Ολυμπιακός, με αρκετή ένταση παρά την κόπωση από το πολύωρο ταξίδι.
Επίσης σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Λεάντρο Γκρέκο δεν θα πάει στην Πορτογαλία για τα φιλικά, αλλά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά την επιστροφή της ομάδας.
Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο στόπερ Ντεφέντι της Γκιμαράες, αλλά και ότι θα υπάρξουν επαφές με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Νεμάνια Μάτιτς. Ενώ στην Ισπανία υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την πρόταση για τον Αργεντίνο στόπερ τηςβιγιαρεάλ, τον Ροντρίγκεζ.
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ για την προπόνηση στο Ολιάο:
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό.
Εξαιρετικές συνθήκες βρήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία, όπου τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν με προπονήσεις και φιλικά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό. Το απόγευμα της Δευτέρας (19:00 Πορτογαλίας, 21:00 Ελλάδας), πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ολιάο, την περιοχή όπου βρίσκεται η αποστολή.
Όπως είχαν κάνει και στην Αυστρία, έτσι και στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι παίκτες συνέχισαν με ένταση το πρόγραμμά τους. Αυτό περιελάμβανε πολλή τακτική, πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι οι ποδοσφαιριστές ήταν με την μπάλα στα πόδια.
Οι επιθετικοί και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δούλεψαν πολύ και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ όπως συνηθίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του, δούλεψαν ξεχωριστά και με τους αμυντικούς και αμυντικογενείς παίκτες. Αυτοί έδωσαν έμφαση στη σωστή ομαδική λειτουργία στα μετόπισθεν και παράλληλα στην καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί αύριο το πρωί, με πρωινή προπόνηση (9:00 Πορτογαλίας, 11:00 Ελλάδας), ενώ το βράδυ η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Πορτογαλία, με αντίπαλο τη Φαρένσε (20:00 Πορτογαλίας, 22:00 Ελλάδας).
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa