Πωλείται ξενοδοχείο με φίδια και κροκόδειλους


"Πωλείται: αυστραλιανό ξενοδοχείο που καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες, περιλαμβανομένων των φιδιών και των κροκοδείλων. Χωρίς ενοχλητικούς γείτονες και μόλις 180 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη πόλη. Δικό σας με μόνο 760.000 δολάρια Αυστραλίας".


Πρόκειται για το ηλικίας 88 ετών ξενοδοχείο Grove Hill, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση δύο ωρών περίπου με το αυτοκίνητο νοτίως του Ντάρουιν, στην αραιοκατοικημένη και τροπική Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

"Το ξενοδοχείο είναι σχεδόν μοναδικό στο είδος του. Χτίστηκε το 1934", λέει ο 78χρονος Σταν Χόσλερ, ο οποίος έβαλε την παραπάνω αγγελία και είναι εκείνος που το διευθύνει τα τελευταία 12 χρόνια.

 Λειτουργεί από τις 6 το πρωί ως τις 2 το επόμενο πρωί καθημερινά όλο το χρόνο και απευθύνεται κυρίως στους ανθρακωρύχους που εργάζονται στην περιοχή και καταφεύγουν εκεί για να ξεκουραστούν ύστερα από μια δύσκολη νύχτα.

Τον περασμένο μήνα πέθανε η σύζυγός του Μαίρη κι έτσι ο Χόσλερ αποφάσισε να πουλήσει το ξενοδοχείο. Ωστόσο, η δημοπρασία της Πέμπτης κατέληξε χωρίς αγοραστή και ο Χόσλερ θα αναγκαστεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι να πουληθεί το ξενοδοχείο δείχνοντας ανοχή και για τους πιο... εξωτικούς επισκέπτες
του.
"Συχνά βγαίνουν κροκόδειλοι από το ποτάμι που απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα. Οι επισκέπτες τρομάζουν όταν κινούνται γιατί στην αρχή νομίζεις ότι είναι αγάλματα", λέει ο ίδιος.
Πηγή: ΑΠΕ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa